Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bilgeee :))

+5
Myrna Tudor
A. Anna Bianca Sentius
Lucianna Fackrell
Cristina Black
Stella Fabiano
9 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

Bilgeee :)) Empty
MesajKonu: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePaz Kas. 14, 2010 1:19 am

Stella olarak kendimi ne kadar çok tutmaya çalışırsam çalışayım, Bilge izin vermedi Smile Bende yazayım dedim Wink

Eda'nın dediği gibi Isparda'da yaşıyorum, 16 yaşındayım. Eda -yani Crist- gerçek hayatta da en yakın dostumdur. İlginçlikte sınır tanımam, tüm arkadaşlarım ne kadar karmaşık ve komik bir kişiliğe sahip olduğumu söylerler. Bir dediğim öbürünü tutmaz, bildiğiniz anlamda çılgın sözcüğü benim için kullanılır.

Tam bir psikopatım. Ne kadar cinayet filmi ve dizisi varsa hepsini izlemişimdir. Favorilerim Dexter ve CSI NY'dur. Kitap kurdu deyimini memnuniyetle üzerime alınabilirim. Aşk romanları dışındaki tüm türde kitapları severek okurum, ama en çok fantastik ve gizemli kitapları severim.

Bilim ve tarihe aşığım. Hemde gerçek manada. Zaten bir bilim insanı olmak istiyorum. Alanı hiç önemli değil, fen olsun da, ne olursa olsun Wink Tarihte ise Mısır tarihini çok seviyorum. Herkesin ortak görüşü: Bilge'nin yaşamının en önemli kısmı Mısır'a aittir. Ve daha bunu geçebilecek başka bir ülkeyle karşılaşmadım -kendi ülkem hariç- Smile

Olimpos'ta ki her tanrının özelliklerine sahibim. En basit örnek, Zeus kadar yönetme isteğine, Athena kadar bilim aşkına, Ares kadar hırsa, Apollon kadar müziğe ve edebiyata, Artemis kadar özgürlüğe, Dionysos kadar eğlenceye, Hera kadar sadakate sahibim. İçlerinden en az benzediğim tanrı Hades Razz Ve bu yüzden Hades'i seçtim ebeveyn olarak, zaten olduğum karakterlere dönüşmenin bir anlamı yoktu ki!

Tabi ki bir süre sonra kendi kişiliğim Stella'nınkini geçtiği için dur demek zorunda kaldım. Şu ana kadar görüşüp konuştuğunuz Stella aslında Stella değil Bilge'ydi. Artık Bilge, Stella'ya dönüşebilir Smile

Sanırım bu kadar Wink Wink

Ah, unutmadan, kurgudaki en iyi arkadaşım Lucy ile burada tanıştık, fakat o gerçekte de benim en iyi arkadaşlarımdan birisi oldu. Seni çooookk seviyorum Lucy'mm <3 <3 Smile Smile

En son Stella Fabiano tarafından Paz Kas. 14, 2010 11:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePaz Kas. 14, 2010 1:23 am

vayy dostum stell sonunda bilgeye izin verdi Smile
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePaz Kas. 14, 2010 1:36 am

Bilge çok ısrarcı dostum ya, gerçek Stella'nın kim olduğunu göstermek isteyip duruyordu Razz
Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePaz Kas. 14, 2010 1:39 am

Hayırr yoksa stellin karizma gider bilge yumuşak başlı tatlı bir kız stelll yaramaz bu arada crist de beni sıkıştırıo eda gider crist gelirr.... Smile
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePaz Kas. 14, 2010 1:41 am

Bilgeee <3 veya Steeeeel <3 Hangisi olursan ol bitanemsin!
Ama gerçek ve Bilge'nin müdahalesinden yoksun kalmış Stella'yı da merak ediyorum doğrusu. Cool
Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePaz Kas. 14, 2010 1:43 am

BEN TAHMİN BİLE EDEMİYORUM Smile
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePaz Kas. 14, 2010 1:49 am

Teşekkür ederim Lucy'mm <3 <3 Sende benim birtanemm, her şeyimsinn Smile Smile

Stella iyice psikopatlanacak orası kesin Razz Yeni rp lerde de yapmadığı yaramazlık, altından çıkmadığı taş kalmayacak Smile Smile
Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePaz Kas. 14, 2010 1:52 am

inşallah stellim yaramaz bir hades kızıyla çok eğlenilir Smile
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePaz Kas. 14, 2010 2:01 am

Hemde nasıl dostum Smile)
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePaz Kas. 14, 2010 11:59 pm

Lucy'm, birde şimdi göz atmak istersin belki Smile Smile
A. Anna Bianca Sentius
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
A. Anna Bianca Sentius

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePtsi Kas. 15, 2010 12:38 am

Bende bayılırım CSI NY'a Very Happy Bu arada ben çok küçük kaldım amaaa Sad
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePtsi Kas. 15, 2010 1:31 am

CSI süperdir Smile Sen kaç yaşındasın ki Anna'cım?
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePtsi Kas. 15, 2010 1:32 am

2 Kasım'da 12'yi bitirip 13 oldum Smile 7'ye gidiyorum Very Happy
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePtsi Kas. 15, 2010 2:42 am

Hmm, olsun, nasıl olsa büyüyeceksin Smile Hem daha şanslısın sen, ben 12 yaşındayken böyle güzel siteler yoktu Wink Ve zaten ben daha 16 yaşında değilim, ayın 29'unda 16 olacağım Smile Smile

En son Stella Fabiano tarafından Ptsi Kas. 15, 2010 4:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Myrna Tudor
Küçük Tanrı
Küçük Tanrı
Myrna Tudor

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePtsi Kas. 15, 2010 4:29 am

Stella Fabiano demiş ki:

Tam bir psikopatım. Ne kadar cinayet filmi ve dizisi varsa hepsini izlemişimdir. Favorilerim Dexter ve CSI NY'dur. Kitap kurdu deyimini memnuniyetle üzerime alınabilirim. Aşk romanları dışındaki tüm türde kitapları severek okurum, ama en çok fantastik ve gizemli kitapları severim.

Ovvvv Very Happy Başka Bir Dexter Manyağı Very Happy Tabi Benden Sonra Razz Polisiye Öneririm Sana.Özellikle Grange'ın Kitaplarını Okumalısın
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePtsi Kas. 15, 2010 4:45 am

Polisiye kitaplarda pek çok yazar okuyup bitirdim ve tam da yeni seri arıyordum, çok teşekkür ederim Smile

Dexter'ı benden başka seven biriyle ilk kez karşılaşıyorum Wink Oh, rahatladım, buranın tek psikopatı değilim demek ki Razz Dexter'ın olmadığı bir e2 düşünemiyorum Smile
Myrna Tudor
Küçük Tanrı
Küçük Tanrı
Myrna Tudor

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePtsi Kas. 15, 2010 4:55 am

Stella Fabiano demiş ki:
Polisiye kitaplarda pek çok yazar okuyup bitirdim ve tam da yeni seri arıyordum, çok teşekkür ederim Smile

Dexter'ı benden başka seven biriyle ilk kez karşılaşıyorum Wink Oh, rahatladım, buranın tek psikopatı değilim demek ki Razz Dexter'ın olmadığı bir e2 düşünemiyorum Smile

Dexter'ın olmadığı bir e2,e2 değildir zaten.Rpde İlk Dexter'ın özelliğini kullanmıştım.Karakterimin İçinde Zebani Vardı Very Happy.Yalnız Grange'ın kitaplarının çoğu filme çevrilmiştir (bknz.Kızıl Nehirler,Taş Meclisi) ama seri arıyorsan Grange'ın Zener'i Var.
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePtsi Kas. 15, 2010 5:15 am

Hmm, hemen alacağım, çok sağol Smile

Dexter'ın olmadığı e2 batsın! Rp'ne bile yansıttın demek, vay be Smile Gerçekten sevindim Smile İyi anlaşırız biz seninle Smile Smile
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimeCuma Ara. 03, 2010 4:56 am

doğum günün 29 kasımmıydı Bilge yada Stell? Very Happy
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimeÇarş. Ara. 22, 2010 2:31 am

Evet, nerden bildin Smile)
Claire Angel Deeply
Claire Angel Deeply

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimeÇarş. Ara. 22, 2010 8:32 am

kendin söyledin Very Happy

benimde 28 indeydi ondan sordum Very Happy senden 1 günle büyüğüm Very Happy

geçmiş doğum günün kutlu olsun Very Happy
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 7:52 pm

Seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun Claire Smile Gerçi baya uzun zaman oldu ama daha şimdi gördüm, özür dilerim Smile Smile
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 1:08 am

Stelll!!!Nerelerdesin çok özledim Smile <3
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 2:17 pm

Ben de çoooook özledimm!! Sad
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 2:40 am

Bende sizleri çok özledim kızlar yaa Smile Smile Nihayet döndüm, tatil bitene kadar öyle çok görev yapıp sizi öyle meşgul edeceğim ki siz benden sıkılacaksınız Twisted Evil Twisted Evil
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 2:40 am

Ben senden sıkılmam Razz Very Happy
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimeÇarş. Şub. 09, 2011 10:40 pm

Sağol tatlımmm Smile Smile bende senden Smile Smile
Zeus
Tanrı
Tanrı
Zeus

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimeCuma Şub. 11, 2011 5:07 am

Hep beni gıcık eden bu melezin aslında kim olduğunu merak etmişimdir. Eh, öğrendim sonunda Smile
Myrna Tudor
Küçük Tanrı
Küçük Tanrı
Myrna Tudor

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimeC.tesi Şub. 12, 2011 4:38 am

Kızzzzzz Very Happy
Zellana L. Tyler
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) Icon_minitimeC.tesi Şub. 12, 2011 7:37 pm

Geç oldu ama aramıza hoşgeldin (:

Bilgeee :))
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Bilgeee!