| R o b e r t H A R R I S | |
|
+29Tristan Micah Addison Andrea Grace Harvey Zack Cliff Burton Leonard L. Carter Lena H. Bryce Summer Katherine Ramsey Adyali Beckett Mitchie Carter Thalia A. Carter Helen Grace Burton Tiffany Trully Claire Angel Deeply Edward J. F. Newgate Eduard Ryan Longrange Hermia Aigian Cocteau Isabella Andie Cornelia Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu Satellite Morgan A. Anna Bianca Sentius Ange Morgan Lamartine Cassandra Masen Clara Thompson Dryope Glauce Charon Rose Denise Harris Lucianna Fackrell Stella Fabiano Hector Sentius Robert Harris 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: R o b e r t H A R R I S C.tesi Kas. 13, 2010 11:52 pm | |
| R O b e R T H A r r I S[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]•İsim: Robert Harris •Lakap: Rob, Robyn •Yaş: 17 •Uyruk: Melez/Hades oğlu •Konum: Devrik lider•Silah: Kılıcım Gölge.•Pegasus: Fors[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Robert Harrıs kimdir? Robert, melez olduğunu öğrenene kadar, New York doğumlu sıradan bir genç. Annesiyle yaşayan geçimsiz bir çocuk. İki yıl önce birkaç talihsizliğin ardından kampa sağ salim ulaştıktan sonra da, babası Hades olduğu için baş belası olmayı sürdüren artist melez. Kimse onun arkadaş canlısı olduğunu iddia edemez; bir ortamda onunla yalnız kalmamak için çoğu kişinin yapmayacağı şey yoktur. Robyn bu durumdan şikayetçi mi? -Kesinlikle hayır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Kisiligi Hakkında Bilgi Alabilir miyiz?Tabii ki. Bir cehennem tazısını alın, ona yakışıklı bir dış görünüş kazandırıp bir de beyin verin, karşınıza Robert çıkar. Kesinlikle satıcı değildir ama artistin teki. İnsanları sinir etmekten zevk alır ve genellikle şaka ile gerçeği ayırt edemez, bazen yaptıklarının dozunu kaçırdığı için başı belaya girer. Sevmez, sevilmez, aldırmaz, takmaz vesaire. Aman işte klasik bir Hades çocuğu! -Dıs Görünüsü Nasıl? Kesinlikle yakışıklı. Ondan nefret eden düşmanları bile aksini iddia edemez. 1.80 boyunda, açık buğday renkli saçlara ve mavimsi gözlere sahip. Tabii tüm biyolojik kuralları alt üst edecek şekilde, sinirlendiği zaman göz bebekleri kızarıyor. Eh, babasına çekmiş yavrucak ne yaparsınız. Karizmatik de biri. Yalnız genelde suratına öyle bir ifade takınır ki, 3 metreden daha fazla yaklaşamazsınız ona. Hımm şunu da söyleyelim, çeşitli sporlarla uğraştığı için kaslı ve atletik bir vücudu var.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Onu Digerlerinden Ayıran Bir Özelligi Var mı?Var, Hades'in oğlu olmasına rağmen yeraltında vakit geçirmekten hoşlanmaz. Sadece hoşlanmaz! Başka bir neden yok!! Hımm neyse, evet, kendisi diğer kardeşleri gibi gölge seyehati yapabilmektedir, ölülerle de konuşabilir. Ölümsüz varlıkların da hayat enerjilerine bir etkisi oluyor ama kesinlikle silah kullanmadan can alamaz. Bir de adalete çok düşkün, haksızlıklara tahammül edemez. Yani haksız yere suçlanan biri varsa mutlaka Robyn karışır işin içine, savunur o kişiyi. Yine de onu diğerlerinden kolayla ayırt etmeniz için bir ipucu; suratında her zaman ya hınzır ya da sinsi bir gülümseme olur. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Sevdikleri?•Rose •Annesi •Akıl almaz şakalar •Diğerlerini sinir etmek •Huzursuzluk çıkarmak •Kavga etmek •Küçük Cadı ile uğraşmak •Zihindeşen'e hayatı zehir etmek •Hec ile vakit geçirmek •Yemek yemek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Sevmedikleri? •Hades •Ona ucube muamelesi yapanlar •Yeniyetme melezler •Kendisinden daha sinir bozucu olanlar •Ölüler Diyarı •Hidra •Tüm Olimpos Tanrıları! •Sevgi pıtırcıkları •Kendisinden başka Rose ile konuşan herkes! -İconlar: •Lucy'ye, Sat'a, Tay'a teşekkürler.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Robert Harris tarafından Perş. Şub. 10, 2011 12:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S C.tesi Kas. 13, 2010 11:52 pm | |
|
-Eklenmek İçin:
•Kurgumuz nasıl olsun? •Hakkımda neler düsünüyorsunuz? •Icon rica edebilir miyim?
-Iliski Seçenekleri:
•Ask -Hayatımın askı- -Bana platonik aşk duyanlar- -Begendigim biri- -Eski sevgili-
•Kardesler -Onsuz olmaz!- -Birbirimizi bir kasık suda bogarız!- -Kardesten de öte!-
•Arkadaslar -Kadim dostu- -Daimi dost- -Dost- -Yakın arkadas- -Arkadas- -Göz asinalıgı- -Nötr-
•Düsmanlar -En büyük düsman- -Nefret ettigim- -Ufak atısmalar- -Sinir bozucu- -Lüzumsuz buldugum-
En son Robert Harris tarafından Paz Kas. 14, 2010 12:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S C.tesi Kas. 13, 2010 11:53 pm | |
| -Iliskiler- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Hayatımın askı- Rose Denise Sea xOnun için ölürüm! xHer şeyim, birtanem, aşkım, hayatım, dünyam!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Kadim dostu- Lucianna Fackrell xZihindeşen! xTüm gıcıklıklarına rağmen çok seviliyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Onsuz olmaz!- Stella Fabiano xKüçük Cadı! xSürekli atışıp dursak da o benim biricik kardeşim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Kardesten de öte!- Hector Sentius xVefalı kardeş. xRob-Stell atışmalarının hakemi!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Daimi dost- Satellite Morgan xEn sevdiğim avcı! xBayrak kapmacalarda daimi ittifağım!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Daimi dost- Serena Melanie Holls xGüzel ve zeki Athena kızı. xÜniversite arkadaşım ve çok sevdiğim bir dostum!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Daimi dost- Cornelia Fackrell xBaldızım! xSadece Rose'un kardeşi olduğu için değil; çok seviliyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Arkadas- Dryope Glauce Charon xÜvey kardeş! xİyi anlaşacağız gibi.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Kadim dostu- Mana A. Fackrell xSevimli Demeter kızı. xDedesi onu üzenleri direkt Tartarus'a postalar.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Daimi dost- Jessica Claire Masen xÖlümsüz üvey kardeş! xBir tanrıça ama gözümde hala eski Jess.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Yakın arkadas- Ange Spike Russo xApollon'un en büyük kızı. xBirlikte Lucy ve Stell'i arama görevine çıkmıştık!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Dost- Annalynne Johnsson xAfrodit kızı, küçük kardeş. xKardeşimin kız arkadaşı!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Göz asinalıgı- SunYuri Jung xYeni Hermes kızı. xİleride yakın arkadaş olacağımızı umuyorum.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Nefret ettigim- Adrian Black xBir kaşık suda boğarım. xSinirlerimi hoplatan Ares oğlu!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Daimi dost- Hermia Aigian Cocteau xAres kızı, lider, danışman. xÇömezlerin kafalarını tuvalete sokarız onunla, seviliyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Nefret ettigim- Eduard R. Longrange xEski dostum, şimdilerde düşmanım. xKardeşim Sel'in intikamını alacağım ondan.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Daimi dost- Yondaime Hokage xHasır şapkalı sarışın çocuk (!) xYon benim çok yakınım, nikah şahidim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Yakın arkadas- Claire Angel Deeply xGüzel bir Afrodit kızı. xPek iyi tanışmıyoruz ama hemen kanım ısındı kendisine.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Daimi dost- Tiffany Trully xFazlaca iddialı Apollon kızı. xBir sürü maceraya atıldık birlikte.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Daimi dost- Helen Grace Wilson xSevdiğim bir Athena kızı. xEn kısa zamanda rp yapmalıyız! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Dost- Thalia Adelynn Rose xÇatlak bu kız. xBirbirine kıllık yapan iki dostuz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Yakın arkadas- Mitchie Heinz xEskilerden tanıdığım. xİyi kalpli bu Demeter kızını kim sevmez?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Dost- Adyali Zenobia Carter xAvcı kuzenim. xDeli dolu bir kızdır Adyali.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Dost- Summer Katherine Ramsey xSevdiğim bir Athena kızı. xBirlikte iyi vakit geçiririz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Nötr- Leonard Luke Carter xZeus oğlu, kuzenim. xLeo ile pek hukukumuzun olduğunu söyleyemem.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Arkadas- Zack Cliff Burton xYeni tanıştığım bir Nyks çocuğu. xİyi anlaşacağız gibi, sorunlu tipler birbirini çeker.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Daimi dost- Eliesha Keys xRose ve Lia'nın üvey kardeşi. xZaman zaman beni sinir etse de, seviyorum.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Arkadas- Andrea Grace Harvey xSevimli bir Athena kızı. xHenüz olmasak da en kısa zamanda yakın arkadaş olacağımızdan eminim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Nefret ettigim- Tristan Micah Addison xMankafalı Hermes oğlu. xKız kardeşimin sevgilisi, müstakbel ceset!
En son Robert Harris tarafından Paz Nis. 10, 2011 9:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 34 kere değiştirildi | |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S C.tesi Kas. 13, 2010 11:54 pm | |
| Daha bitmemiş ama Güzel diyim ne diyebilirim ki(LEJANT yapacağınıza Kulübe ile ilgilenin sizi tembeller) | |
|
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S C.tesi Kas. 13, 2010 11:58 pm | |
| 'Ne diyebilirim ki' derken? Kardeşim ama ben ilişkilerimde seninle ilgili güzel şeyler yazmayı planlıyordum olmadı bu! | |
|
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S C.tesi Kas. 13, 2010 11:59 pm | |
| Ehemm yani Bütün işleri bana yıkmak gibi mi(Şakaydı hadi Lejantına dön sen) | |
|
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 12:02 am | |
| Heey bir kere siz hepiniz kabuklarınıza çekilmişken ben Olimpos'a gidip Tanrıça Athena'nın tahtını temizledim tek başıma! (Tamam tamam yardım aldım biraz ) Hem sen git Küçük Cadı'nın lejantına yaz bunları, o benden de beter. -Ama bu ayın temizliğini sana yaptırmayacağım kardeşim, merak etme - | |
|
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 1:00 am | |
| //Flood. Lejantımın düzenlenmesi bitmiştir, halka açıyorum! Evet, yorumlarınızı alalım. Siz yazdıkça ben ilişkilerime ekleyeceğim. | |
|
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 1:02 am | |
| Ehemmmm....Ben nerdeyim(Ormana bak Rob) | |
|
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 1:05 am | |
| İcon yolla ekleyeyim hemen kardeş. (Bakıyorum!!) | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 1:11 am | |
| Yine kavga ederseniz...Sizi tartarus'a attırırım bakın | |
|
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 1:16 am | |
| Süper olduğumu biliyorum zaten Stell, yine de teşekkürler. Bu arada şöyle olması gerekirdi: 1-Seninle uğraşmak adeta hayatımın anlamı. 2-Bensiz bir hiç olduğun için sensiz olmaz. Neyse, lejantımda yapmayalım bunu kulübeye gel. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 1:31 am | |
| Robynnn teşekkür ederim! Lejantın da çok güzel olmuş, senden beklemezdim böyle bir şey. Hımm bir de Stell'imin sinirlerini bozma bakıyım cık cık cık. | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 1:49 am | |
| | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 2:17 am | |
| Teşekkür ederim Lucy'm <3 Robyn, lütfen kes, ikimizde en harikanın ben olduğumu biliyoruz Bu konuda kavga etmek çok saçma yani | |
|
| |
Dryope Glauce Charon Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 2:39 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 2:42 am | |
| Sağ ol Lucy. Üzgünüm, Stell'i sinir etmek benim hayatımın felsefesi. Roseee'uummmm Ben teşekkür ederim :** Ah yapma ama Küçük Cadı, 'harika'dan bahsediyoruz burada. Aç sözlüğü bak karşısında ne yazıyor; yardımcı olayım, Robyn. Tamam Dryope, ekliyorum. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 5:06 am | |
| Lejantın çok güzel olmuş kuzen! Beni de eklersen sevinirim; kurgu da sana kalmış * [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 5:13 am | |
| Ekliyorum Maya. Daha önce rp yapmıştık seninle, yakın arkadaşlar uygun olur sanırım. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 5:44 am | |
| •Kurgumuz nasıl olsun? Üvey kardeşiz ve iyi anlaşıyoruz •Hakkımda neler düsünüyorsunuz? Seninle Stell ile geçirdiğim kadar vakit geçirmediğim için fazla bir şey söyleyemem ama ortak noktamız ikimiz de yeraltını sevmiyoruz •Icon rica edebilir miyim? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 6:05 am | |
| Ekliyorum Jess. | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 6:13 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 6:24 am | |
| Ekliyorum. | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 6:39 am | |
| Sevgillimin abisisin ve iyi anlaşıyoruz Hmm...İyi birisin işte İcon: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 6:41 am | |
| Ekliyorum küçük kardeş. | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 6:47 am | |
| Saol büyüüük kardeş | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 7:16 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 8:15 am | |
| Ekliyorum Sat, tabii ki daimi dostlara! | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: R o b e r t H A R R I S Paz Kas. 14, 2010 8:18 am | |
| Teşekkür ederim Robyn | |
|
| |
| R o b e r t H A R R I S | |
|