Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Poseidon'a Mesaj (Poseidon'un Krallığı [4]

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Poseidon'a Mesaj (Poseidon'un Krallığı [4] Empty
MesajKonu: Poseidon'a Mesaj (Poseidon'un Krallığı [4]   Poseidon'a Mesaj (Poseidon'un Krallığı [4] Icon_minitimeCuma Kas. 12, 2010 9:37 am

"Poseidon, en yakın zamanda görüşmemizgerekiyor. Bu savaşta tarafsız olmak sana hiçbir yarar getirmeyecek.İki taraftan biri kazanacak, diğer herkes ise kaybedecek. Senin de aklıbaşında biri olduğunu biliyorum, Hades'in yaptığı aptallığıyapmayacağına eminim. Beni bul en yakın zamanda, birlikte bu savaştahangi tarafta olacağımıza karar verelim. Ares."
"Ee, ne diyorsun Mia?" diye sordum kardeşime. "Aslında bunu okumamamız gerekiyordu..."
"Oldu bir kez, artık değiştiremeyiz bunu. Bize bir şey demek düşmez, bu babamızın kendi kararı." diye cevapladı sorumu. Ondan beklediğim tepki bu değildi açıkçası.
"Yani görevi tamamlayacağız?" diye sordum.
"Evet, kesinlikle." dedi Mia. "Zaten pusulaya göre Poseidon'un krallığına varmak üzereyiz, çok çok az kaldı."
"Ah, senin şu bitkileri görelim o zaman." dedim mutlulukla. Sonunda görevimizin sonuna yaklaşmıştık.
"Adrian, sana bir şey itiraf etmem gerekiyor." dedi Mia tereddütle. Ne diyeceğini zaten anlamıştım.
"Sakın bana o bitkiler yok deme. Yalan söyledim deme!" Tüm kalbimle vereceği cevabın "Hayır" olmasını diliyordum ama hiç şansımın olmadığını biliyordum.
"Ne yazık ki öyle. Eğer öyle söylemeseydim benim de seninle gelmeme izin vermezdin. Seni tek başına bırakmak istemedim."
"Anlıyorum." diye mırıldandım. "Peki şimdi ne yapacağız? Poseidon'un krallığı belki de tam altımızda, ama oraya nasıl gideceğimiz hakkında hiçbir fikrimiz yok."
"Bilmiyorum, bir şey düşüneceğiz artık."
"Bir seferinde saatimle denizi yavaşlattığım için Poseidon yanıma gelmişti, onu öfkelendirecek bir şey yapmamız lazım. Denize saygısızlık yapmamız lazım." dedim çatlak bir sesle. Mia da öyle olduğumu düşünüyor olmalıydı.
"Bunu nasıl yapabiliriz ki? Hem denize saygısızlık mı?"
"Evet, riskli biliyorum. Ama başka şansımız yok." dedim çaresizlikle. Bir fikir gelmişti aklıma, çantama koştum hemen. Denizde kirlilik yapacak bir şeye ihtiyacım vardı, çok geçmeden buldum aradığım şeyi. Bir mataranın kapağını açıp denize boşaltmaya başladım. Ardından da çantamda ıvır zıvır ne varsa hepsini denize boşalttım.
"Ne olmasını bekliyorsun?" diye sordu Mia.
"Şansımız varsa Poseidon buna göz yummayacaktır. Buraya gelip bizi krallığına götürecek diye umuyorum, tabi sualtında hayatta kalabilmemizi de sağlarsa harika olur. Tabi bunların hepsi bir ihtimal, ama başka bir şansımız yok."
"Ya Poseidon bizi birer fok balığına çevirirse?"
"Eh, şansımızı denemek zorundayız." dedim Mia'nın kızgın bakışlarına aldırmayıp.
Hermia Aigian Cocteau
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Hermia Aigian Cocteau

MesajKonu: Geri: Poseidon'a Mesaj (Poseidon'un Krallığı [4]   Poseidon'a Mesaj (Poseidon'un Krallığı [4] Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 1:53 am

Bu hem ahmakça hemde işe yarayacak bir fikirdi. Yere oturup onun yere çöp atışlarını izledim.

''Eee? akıl abidesi hiç bir şey olduğu yok'' erken konuşmuştum sanırım bir kaç saniye sonra deniz kabardı. Geminin ön tarafı kalkınca badaş kurduğum yerde kayarak döne döne geminin kıç tarafına kaydım. Adride yere düşmüş sırt üstü benle aynı yönde kayıyordu. Dalgaların etkisi ile bu seferde arka taraf kalkmıştı ve giderekte kalkıyordu. Önce tüm güverteyi boydan boya kaydık sonra dümenin olduğu odaya girdik.

Gemi denize dikey dururken taklalar atıp camdan çıktım. Son anda tek elimle kırık camın kırıntılarının olduğu yerlerden tuttum. Elim acıyordu. Kolum yorulmaktaydı. Ve sular beni içine almak için yükseliyordu.

''Adrian!!!! kalkta bana yardım et çabuk ahh!!'' elim gevşemiş. Ve tuttunduğum yeri bırakmıştım. Son anda elimi tutmuştu adri, kalbim son hızda çarpıyordu. Beni yukarı çekti gerçi hala düz durmuyorduk ama adri bağırmaya başladı

''Tanrı poseidon bizi affet, Aresten sana bir mesaj getirdik !!'' tam tüm dalgalar bir ahtapot gibi bizi sarıyordu ki deniz eski halini aldı. İki deniz adamı(deniz kızlarının erkeği işte) gözüktü. Sırıllsıklam üzerimizden sular akarken

''Bizi takip edin '' dediler

''İyide biz suda nasıl nefes alıcaz??'' elime baktım binlerce küçük cam parçası kanlar damlatıyordu elim artık daha bir acıyordu.

''Kolay suya girinsiz!'' dediklerini yaptık. DAldık bir süre sonra nefes alabiliyorduk. Etrafımızda hava baloncukları vardı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Poseidon'a Mesaj (Poseidon'un Krallığı [4]   Poseidon'a Mesaj (Poseidon'un Krallığı [4] Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 2:42 am

Etrafımızda oluşan hava baloncukları sayesinde nefes alabiliyorduk. Suyun altına daldığımızda ikimizin de ilk dikkatini çeken şey tabi ki Poseidon'un muhteşem krallığıydı. Çok derinlerde olmalıydı, ama o kadar büyüktü ki suyun yüzeyinden bile görünecekti neredeyse. Poseidon'u takip ederek onun şehrine girdik, oradan da doğruca sarayına. Komuta odası gibi görünen bir yere girdiğimizde durdu Poseidon.
"Evet, neymiş o mesaj?" diye sordu sert bir sesle.
"Efendim, mesaj bir kağıda yazılmış olduğu için suyun altına getiremezdik. Bu nedenle onu ezberledim." dedim yalan söyleyerek. O kağıdı okumamın tek sebebi merakıma yenik düşmüş olmamdı. "Poseidon, en yakın zamandagörüşmemiz gerekiyor. Bu savaşta tarafsız olmak sana hiçbir yarargetirmeyecek. İki taraftan biri kazanacak, diğer herkes ise kaybedecek.Senin de aklı başında biri olduğunu biliyorum, Hades'in yaptığıaptallığı yapmayacağına eminim. Beni bul en yakın zamanda, birlikte busavaşta hangi tarafta olacağımıza karar verelim. Ares." diyerek ezberlediğim mesajı okudum ve tanrı Poseidon'un cevabını beklemeye başladım.
"Hmm, bu haber biraz düşündürücü... Babanıza bu teklifini düşüneceğimi söyleyin, onunla en yakın zamanda görüşeceğiz." dedi.
"Peki efendim." dedi Mia. "Biz artık gitsek iyi olacak."
"Gitmek mi?" diye sordu Poseidon öfkeli bir sesle. "Denizime zarar verdiniz, bir ceza almadan gidebileceğinizi mi düşünüyorsunuz yoksa?"
"Ee, şey." diyebildi Mia. Benimse ağzımı bıçak açmıyordu. Bu görevde o kadar zorluğa Poseidon tarafından cezalandırılmak için mi göğüs germiştik?
"Neyse, bu seferlik sizi affediyorum." dedi Poseiodon gülümseyerek. "Yalnız yine de benim için bir şey yapacaksınız." diyerek Mia'ya bir kum doları uzattı. "Bu kum dolarını teknenizin orada yırtıp suya atın ki, yaptığınız kirlilik temizlensin."
Tanrıya bunu yapacağımızı garanti ederek, önünde saygıyla eğildikten sonra oradan çıktık. Hava baloncuklarımız sağolsun yüzeye çıkana kadar bir sorun yaşamadık. Ölüm korkusu o kadar sarmıştı ki duygularımızı, o güzelim krallığa tekrar bakamamıştım bile. Yüzeye çıkıp tekrar teknemize bindik.
"Hadi şu kum dolarını atalım da Poseidon gemimizi batırmasın." dedi Mia ve kum dolarını ortadan ikiye bölüp denize attı. Denize yaydığı temizliği hissedebiliyordum bile.
"Ucuz yırttık." dedim Mia'ya sırıtarak.
"Evet, öyle oldu. Ama bir dahaki sefere şansımız bu kadar yaver gitmeyebilir." dedi o da. "Bir daha buraya gelmek istemiyorum."
"Bu konuda sana tamamen katılıyorum, Poseidon mu? Benden uzak dursun." Kampa dönüyorduk sonunda, güven içinde... Görevimizi tamamlamış, babamızın mesajını iletmiştik. Ama hala o mesajda yazanlar içimi kemiriyordu, bu konuyu en yakın zamanda babamla görüşmem gerekiyordu.

(Poseidon'a Mesaj Rp'si bitmiştir.)

Poseidon'a Mesaj (Poseidon'un Krallığı [4]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Babamın Krallığı
» Poseidon Krallığı'nı Ziyaret
» Bekle Bizi Poseidon'un Krallığı [22/1]
» Bekle Bizi Poseidon'un Krallığı [22/2]
» Kargaşanın Son Bulması / Kurgu 2 (Bölüm 3 - Poseidon'un Krallığı)