Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hançerden Bir Bilezik

YazarMesaj
Tiffany Trully
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Tiffany Trully

Hançerden Bir Bilezik Empty
MesajKonu: Hançerden Bir Bilezik   Hançerden Bir Bilezik Icon_minitimePerş. Kas. 11, 2010 9:23 am

39- El işleri alanında rp yazacaksın.
Mekan: El işleri alanı
Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes.

Cephanelikten hançer almıştım. Hançerim altın sarsı renginde çok güzeldi. Artık hem yay-ok takımım hem de hançerim olmuştu. Tabi bide yüzüğüm vardı. Yüzüğümle kolyeme baktım ve düşünmeye başladım. Yay-ok takımım kolye şeklinde, ışık gücüm yüzük şeklinde ama hançerim normal hançer. Anlaşılan benim bir bileziğe ihtiyacım vardı. Hançerimi bilezik yapmaya karar verdim. Bunu yapmak için el işleri alanına gitmem gerekiyordu. Kulübemden çıktım ve el işleri alanına doğru yürüdüm. Hava çok güzeldi. Her şey çok güzeldi. Bu güzel havada yürüdükten sonra el işleri alanına vardım. İçeriye girdiğimde sadece bir Hephaistos çocuğu vardı. Bir şeyler yapıyordu. Yanına gittim.

"Selam, rahatsız etmiyorum umarım?"

"Selam, hayır rahatsız etmiyorsun. Bir şeye mi ihtiyacın var?"

"Hançerimi bilezik haline getirmek istiyorumda bana yardım edermisin?"

"Tabi ederim. Otur ve beni izle."

Elimdeki hançeri aldı ve hemen el çabukluyla bir şeyler yapmaya başladı. Yaptıklarını pek anlamıyordum. Çok hızlıydı, eee ne de olsa Hephaistos çocuğuydu. Türlü türlü aletler kullanıyordu ve ben bu aletlerin ne olduğunu bile bilmiyordum. Bayağı bir zaman geçti ama çocuk hiç yorulmadan hızlı bir şekilde devam ediyordu. En sonunda bitirdi ve bana uzattı. Çok hoş bir bilezik olmuştu ve rengi altın sarısıydı. Çok mutlu olmuştum. Hemen bileziği koluma taktım. Kolyem, yüzüğüm ve bileziğim çok güzel bir uyum oluşturmuştu.

"Çok teşekkür ederim. Harika oldu."

"Beğenmene sevindim."

Bana nasıl kullanmam gerektiğini uzun uzun anlattı. Nasıl yaptığını anlamamıştım ama en azından nasıl kullanıldığını anlamıştım. Biraz sohbet ettikten sonra onu işinden alıkoyduğumu fark ettim ve veda edip el işleri alanından çıktım. Artık hançerim bilezik şeklindeydi. Bu bileziği hiç kolumdan çıkartmayacaktım.

Hançerden Bir Bilezik
1 sayfadaki 1 sayfası