"Burası Kirke'nin olduğu kaplıcalar. Kirke benim bildiğim kadarıyla kötü biriydi. Erkekleri fareye dönüştürüyordu ve ben o yanımızda duran kızın kirke olduğunu düşünüyorum
Sersemlemiş bir şekilde Lia'ya döndüm."Mitolojideki Kirke mi?" Kafamı Hoşgeldiniz yazısına çevirdim."Lia! K.K. yani Kirk! Lia daha yeni anlamışım gibi bana baktı.Büyük bir dikkatle yanımızdaki kıza baktım.Kız, hosteslere benziyordu.Elinde küçük bir not defteri vardı.Kirke olma ihtimali biraz düşük gibiydi.Kız bunun yanıtını verircesine bana döndü."Sanırım ilk gelişiniz.K.K. ile tanışmanın vakti geldi"
Tabii Lia ile benim böyle birşeyi yapmaya niyetimiz yoktu.Kılıcım Thésus'u çekmiştim.Lia'nın da yanına bir silah aldığını düşünüyordum.Birden arkamızdan bir ses geldi."Merhaba Hephaistos'un oğlu ve Poseidon'un kızı.Bende sizi bekliyordum." Hemen kılıcımı gelen sese doğru çevirdim.Önümde beni büyüleyen, uzun koyu renk saçları altın renkli ipekle örülmüştü.İnsanı delip geçen yeşil gözleri vardı.Üstüne mavi renkli ipekli bir elbise giymişti ve sanki kumaşın üzerinde haraket eden şekiller vardı.Kirke, gözlerini bana doğru çevirdi.Etkilenmiştim ama kılıcımı hala yüzüne doğru tutuyordum.Lia'nın da aynı şeyi yaptığını gördüm.Kirke'in yüzünde ki gülümseme bozulmamıştı.Hülyalı bir ses tonuyla devam etti."Çocuklar.Sakin olun.İsterseniz benimle yukarı gelin.Sizi kusursuz yapmak benim görevim." Bunu öyle inandırıcı bir şekilde söylemişti ki bir an için Kirke'in gözüne bakmak gibi büyük bir hata yaptım.Gözünde kendimi görüyordum.Ama farklıydım.Giysilerim çok etkileyiciydi.Yüzüm ise... "Ed! Dikkat et!"
Lia'nın bu sözleri oldukça işe yaramıştı.Tam zamanında eğilebildim.Üstümden bir kılıç geçti.Lia'nın Kirke'e saldırdığını görebiliyordum.Kirke ise Lia'nın saldırısını kolay bir şekilde engelledi."Cornelia.Bana katılabilirsin.Bana katılıp büyücülüğün sırlarını öğrenebilirsin ve ölümsüz olabilirsin! Lia, Kirke'in bu davetini düşünüyor gibiydi.Tam Lia'yı uyaracakken arkamdaki kız bıçağıyla bana saldırıya geçti.Şanslıyım ki bacağımı sadece sıyırmıştı.Kılıcımı kıza doğru salladım.Kız büyük bir patlamayla ortadan kayboldu.Lia ise aklına daha yeni gelmiş gibi Kirke den geri çekilmişti.Kılıcını Kirk'e tutuyordu.Lia'nın kolyesi deniz mavisi rengine döndü ve havuzda ki büyük bir su yığını Kirke'e doğru yöneldi.Ama Kirk daha hızlıydı.Elini savurunca su yığını benim üzerime gelmeye başladı.Nasıl yaptığımı bilmeden kılıcım uzun bir kalkana dönüştü.Sanırım Hephaistos çocuğu olduğumdan silahların şekillerini değiştirebiliyordum.Su büyük bir gürültüyle kalkanıma doğru çöktü.Birkaç adım sendeledim.Ama Eduard yosunu olmaktan son anda kurtulduğumu biliyordum.Gözlerimi Lia'ya çevirdiğim de hala Kirke ile savaşmakta olduğunu gördüm.Gözlerinde zafer parıltısı vardı.Yine de yardım etmem gerektiğini biliyordum.Kalkanımın kılıca dönüşmesini emrettim.Thésus tekrar elimde belirdi.Kılıcımı Kirk'e doğrultarak, Lia'ya yardım etmeye doğru gittim.
(Lia)