Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Forumu rüyamda görürsem

+8
Cassandra Masen
Myrna Tudor
Ares
Clara Thompson
Satellite Morgan
Alan Sean Knıght
Dryope Glauce Charon
Lucianna Fackrell
12 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Forumu rüyamda görürsem Empty
MesajKonu: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 6:28 am

Şimdi dün Cole'yle fazla konuşunca bilinç altıma nasıl yerleşmişse artık bu rüyayı gördüm.

Tarih : 14 Şubat ( sevgililer günü)
Forumdaki bütün çiftler bir kafeye oturmuşuz. Yanlız ciddi ciddi forumdaki. Yani forumdaki partnerlerimiz. Forumdaki karakterimiz , ünlümüz, ismimiz. Yani hiç bir gerçeklik payı yok Very Happy

Neyse tabi forumun neredeyse hepsi orda. Özelliklede rüyayı ben gördüğüm için benim yakın olduklarım. Neyse sevgililer günü ya bu partnerler birbirlerine hediye falan veriyolar. Bir de kış günü dondurma yiyoruz felan. Muhabbet süper tabi. Sonra bize titanlar saldırınca olanlar oluyor. Elimizde kılıçlar felan Razz
Neyse bu kadar tabi titanları yenilgiye uğratmayı başarıyoruz Very Happy

Yani gerçeklikle hiç bir alakası olmayan garip rüyaydı. ama çok hoşuma gitti. Gerçeklik yerine onu tercih ederdim. Gerçekten annemin Afrodit olmasını kampta yaşamayı falan Razz
Sizinlede paylaşmak istedim Smile
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 6:37 am

Ahahaha Very Happy Güzel rüyaymış ^^ Ben de yazın birkaç kere Stell ile yeraltında takıldığımız rüyalar görmüştüm, onları paylaşmak istemiyorum. Rolling Eyes
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 6:43 am

Merak ettim bak Razz
Bende bir ara kendimi fazla kaptırdığımı düşünmüştüm. Neyseki böle rüya gören tek kişi ben değilmişim Very Happy
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 6:44 am

Yok yok değilsin, gören bir sürü kişi biliyorum daha Very Happy
Hımm, biraz anlatayım: Hades tarafından çarmıha geriliyordum bir tanesinde. Ama son anda Stell beni kurtarıyordu, ölmüyordum yani.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 6:55 am

Oh iyi bari Very Happy
Ya çok merak ettim gerçekten korktunmu öle olunca Razz
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 8:10 am

Ahahaha hayatım nasıl rüyalar görüyorsun böyle Very Happy
Bir dahakine güzelce örtün Razz
Neyse beni de görmene sevindm hanii Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 8:30 am

Örtünmüştüm Razz
Ama bazı rüyalardan çok daha iyiydi bu. O rüyalar yerine her gece bunları görmeye rağzıyım ben.
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 8:32 am

Bende razı olurum böyle rüyaa (:
Ohh ne güzel tüm sevdiklerin etrafındaa (:
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 8:56 am

Korktum tabii, Hades nasıl bir şeyse artık bilinç altımda Very Happy (Ben de güzelce örtünüp yatsam iyi olacak Razz)
Alan Sean Knıght
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Alan Sean Knıght

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 8:58 am

Hmm ben rüya , kabus görmeyi severim aslında kabustayken tek yapman gereken kontrolu ele geçirmek Smile bir rüyamda Bir binayı gücümle kaldırıp kronosa fırlattığımı görmüştüm (ohh güzel rüyaydı o ya Smile )
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:00 am

Ahahaah Very Happy
Buda güzeldi ya herkes yanımdaydı Razz
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:02 am

Zaten rüyada olduğunu anlarsan iş bitiyor ama o kadar kolay bir şey değil o Cole. Bir ara çok uğraşmıştım astral falan da beceremedim Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:04 am

Aynen zaten rüyada olduğunu anlarsan astral seyahat başlıyor. bende pek başaramadım ya Razz
Alan Sean Knıght
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Alan Sean Knıght

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:05 am

ben çocukluğumdan beri çalışıyorum rüyamı kontrol etmek için. Biliyormusunuz ben rüya görmenin yöntemini buldum tabi kendim için uyumadan önce yaklaşık 200 sayfa kitap okuyorum Smile
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:07 am

Hmm..Çok kolay bir yöntemmiş bu Smile
Astral seyahat? Shocked
Okulda tüm gün bundan konuşuyorlar,yok bir kız onun evine gitmiş uyurken de yok Justin'in evine gitmiş de.Hatta justin iyice örtünmemiş de.
Saçmalık. Razz
http://www.platis.forummum.net
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:08 am

Ahaha, ben birkaç kez yaptım biraz Amanda, ama beynimin dolu olduğu zamanlara denk geldi hep, uçuşa geçmişken engellendim Razz
Ben her gün 500 sayfa kitap okurum Cole, yatmadan önce 100-150 sayfa arası. Yoksa uyuyamam. Ama uyuyunca da rüya bile görmeden sabah oluyor -yani gördüklerimi hatırlamıyorum yorgunluktan- Smile
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:09 am

O zaman bende görüyorum. Yani kitap okuyarak yatınca mutlaka görürüm. Kitapta olanları yanlız başka bişey değil Very Happy
Astral seyahate inanıyorum ama Justinin evine gitmiş falan yalan gibi geldi.
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:11 am

Astral seyahat işine ben de inanıyorum ama bilinç altında olanına. Yani rüyadan çıkarak yapılana. Yoğunlaşarak falan olmaz yani, o iş saçma Very Happy
Alan Sean Knıght
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Alan Sean Knıght

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:11 am

Ben bir türlü gördüklerimi nutamıyorum. Hatta bir rüyam bana şok yaratmıştı. O gün 3 resident evil filminide izlemiştim. Akşam rüyamda bana zombiler saldırıyor işte kesim-biçim iç-dış dalıyordum daha sonra birden başka zombiler geldi yüzlerine falan baktım. Tüm yakınlarımı gördüm ama o anda doğru seçimi yaptım. Sizce neydi ? Smile
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:12 am

Biz ne diyoruz sen ne diyorsun Cole off Razz Bence sen hepsini kesip biçmişsindir.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:14 am

Bu devirde babana bile güvenme derler. babanımı kestin Razz
Alan Sean Knıght
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Alan Sean Knıght

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:15 am

Kardeşim beni tanıyor ne diyeyim. Smile
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:16 am

Ama sende tam astral seyahate çıkacak tip var Cole, bir dene bu gece lol!
Alan Sean Knıght
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Alan Sean Knıght

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:20 am

Denedim , oldumu ? tam emin değilim.Tek bildiğim bir ara rüyada olduğumu anladım ve Arkadaşım atakan la utkuyu hayal ettim.Şeyy Rüyamda atakanı gördüm ama bu astral seyehatmiydi emin değilim Smile
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:23 am

Yok, astralde anlatılanlara göre direk onun bulunduğu mekana gidiyorsun, böyle uyurken onu görüyorsun, onun evinde dolanıyorsun falan... Ayy çok harika bir şey de, insanın aklı gerçek olabileceğine inanamıyor.
Alan Sean Knıght
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Alan Sean Knıght

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:28 am

Hmm buna çalışmam gerek birde rüya görmek için sesli kitaplar varmış kulaklı onları uyurken kulağınızda uyuyun işe yarıyor ben denedim o akşam Hogwarts'da bir tur attım Smile
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 9:33 am

Bir ara bir sanal arkdaşımla denemeye söz verdik. Belki rüyada buluşuruz gibisinden ama olmadı ne yazıkki Very Happy
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 10:03 am

Gaza geldim ben de mi denesem acaba? Razz Hoş şartlanınca olmuyor, rast gelmesi lazım Razz
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimeSalı Kas. 09, 2010 2:39 am

Ben de bir rüyamda Anna'Yı görmüştüm bir kez,Anna Marie'yi yanii. Bizim evdeydi (tabi rp haliyle) beraber pijama partisi yapıyoduk Smile

Bu arada Amanda o rüyada kimler vardı tam olarak?
Ares
Tanrı
Tanrı
Ares

MesajKonu: Geri: Forumu rüyamda görürsem   Forumu rüyamda görürsem Icon_minitimeSalı Kas. 09, 2010 2:43 am

Ya gece yatmadan önce Roro ile rp yazdık. Rüyama girmiş tövbe tövbe, tırpan çok acıtmıştı. Very Happy

Forumu rüyamda görürsem
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki