Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Müzik Dinliyordum !

YazarMesaj
Alan Sean Knıght
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Alan Sean Knıght

Müzik Dinliyordum ! Empty
MesajKonu: Müzik Dinliyordum !   Müzik Dinliyordum ! Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 12:31 am

Ormana gitmiştim. Tabiki ormanda öylece gezmek güzel bir hava vermiyordu. Müzik dinliyerek geziyordum. İleri tuşuna bastım ve yeni duyduğum müziği biraz dinledim. Ahh evet bu muziği biliyordum adı Buster Poindexterın Rısıng Sun'ıydı. Klasik müziklere bayılırdım. Dinlediğim müziğin neşesiyle , ormanda ilerlemeye devam ettim. Büyük bir ağaç dikkatimi çekti ve yanına gittim. Onu biraz inceledim ve önüme döndüm. Ve dona kaldım.

-Charlie ?
-Merhaba Cole

Önümde açık bir portal duruyordu... Charlie'de tam önündeydi. Ne gülümsüyor nede somurtuyordu. Sadece bana bakıyordu. Değişmişti... Saçları kısalmış ve beyazlamıştı. Kafasını kapatan bir kapşonü vardı. Gözleri beyazdı... bembeyaz.
Bu arada hala müziği dinlemeye devam ediyodum ve portalın kapandığını gördüm. Charlie hala konuşmuyor sadece bana bakıyordu. Ona baktım ve üzerine saldırdım. Elimi kaldırdım ve onu havaya kaldırdığımı düşündüm... hiçbirşey olmadı.
Charlie bana daha delici bakışlarla baktı ve şöyle dedi

-Kendinimi öldüreceksin Cole ?

Ben daha bu sözcüklerin anlamını anlayamadan o üzerime koştu. Buz gibi parmaklarını yüzüme batırdı. İlk önce hiçbirşey yoktu... sonra bana birşeyler göstermeye başladı... geleceği hemde eski evrenimin geleceğini.
Bir canavar geliyordu... hem çok güçlü hemde çok ihtişamlı... gözleri altın sarısıydı ve kozmik enerjiyle doluydu... bu Kronos'tu...
Daha sonra anladımki bu benim evrenimin değil Charlie'nin evreniydi... Kronos onun evreninde dünyayı ele geçiriyordu... Tanrılar çoktan yenilmiş ve insanlar katledilmişti... sadece Charlie kalmıştı... yani Cole kalmıştı...
Kronos dünyayı ele geçirdiğinde Charlie , Kronostan çaldığı en yeni ve en güçlü gücünü kullanmıştı... zamanda yolculuk...
Charlie , Kronosun geleceğini biliyordu... buna engel olması gerekiyordu.Bunun için E99'u yapmıştı. Bana yeni güçler kazandırmıştı ki zaman geldiğinde Kronos'u yenebileyim.
Charlie güçlü olmamı istiyordu... ailemi korumak için kaçmamı değil bunun yüzünden her yakınım kaybolmuş veya ölmüştü...
Charlie ellerini geri çekti ve bana baktı... ben hala gördüklerimin şokundan çıkamamıştım. Kendime baktım , gelecekteki kendime. Bana bunu yapman gerek diyen bir bakış attı ve arkasında başka bir portal açıldı. Hemen içine dalıp ortalıktan yokoldu.
Biraz düşünmeye başladım... kesinlikle Kronos yenmemeliydi.

Charlie hakkında herşeyden nefret ediyordum. Hayatımı mahvetmiş benim yüzümden yüzlerce insanın ölmesine sebep olmuştu. Ama yapacağım şeyi biliyordum. Kronos geldiğinde... hazır olacaktım !

Müzik Dinliyordum !
1 sayfadaki 1 sayfası