Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sonuçlar - Kasım Ayı

+10
Hermia Aigian Cocteau
Ange Morgan Lamartine
Robert Harris
Serena Su Hanzadeoğlu
Lucianna Fackrell
Cassandra Masen
Pacely Wandrof
Clara Thompson
Hector Sentius
Satellite Morgan
14 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Kas. 11, 2010 6:50 am

Adrian birinci kesin. Razz
Athena kulübeside ilk üçte olur inşallah. Kafayı yedim puan yükseltmek için.
Cassandra Masen
Thanatos'un Çocuğu
Thanatos'un Çocuğu
Cassandra Masen

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Kas. 11, 2010 6:51 am

Hector Sentius demiş ki:
Jess okullar açılmadan önce sen Stell'i görecektin Smile Sabahtan akşama kadar buradaydı Smile

görüyodum ki Very Happy
http://camelot.hareketforum.org/
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Kas. 11, 2010 7:13 am

Sere'mm sen yıkıp geçeceksin zaten bu puanlamada. Ahh Hec ahh Stell ve uçuk kurgularımızı çok özledim ben. Sad Adrian, hadi hadi yeme bizi birincisin işte. Razz
Ya ben de gaza geldim ama puanlamaya kadar kaç görev yapabilirim ki? Serbest kurgularımdan biri bitti, birini de belki puanlamadan önce bitiririm ama labirente başlamaya cesaretim yok.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Kas. 11, 2010 7:16 am

sanmıyorum ya, muhtemelen tüm rp'lere başlamş olcam ama hicbiri bitmicek sıralamaya kadar Very Happy bn önümüzdeki 2 gece uyumayı dusunmuyorum, cumartesi de etute kalmıcam görev yapmaya koscam Very Happy kafayı yedim glb, hernyse sen de ugrassan yapablrsn baya gorev, zirveyi bana bırakma bnce Razz
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Kas. 11, 2010 7:19 am

Lucy asıl sen yıkıp geçtin be. Razz
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Kas. 11, 2010 7:32 am

Razz
Hector Sentius
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Hector Sentius

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Kas. 11, 2010 7:36 am

Lucianna Fackrell demiş ki:
Sere'mm sen yıkıp geçeceksin zaten bu puanlamada. Ahh Hec ahh Stell ve uçuk kurgularımızı çok özledim ben. Sad Adrian, hadi hadi yeme bizi birincisin işte. Razz
Ya ben de gaza geldim ama puanlamaya kadar kaç görev yapabilirim ki? Serbest kurgularımdan biri bitti, birini de belki puanlamadan önce bitiririm ama labirente başlamaya cesaretim yok.

Evet hep uçuk kaçısınız...Bizi acayip durumlara sokup yine çıkarıyorsunuz ama Smile
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Kas. 11, 2010 7:51 am

Yok yok, sen de bir kerecik olsun tat birinciliği Adrian zuahaha. Razz (Baktım geçemeyeceğim, istemem yan cebime koy ayağında takılıyorum Very Happy)

Seree diyene bak! Bir kere ne zamandır aktiflik konusunda benden iyisin. Smile

Hec, yazın mutlaka yeni bir uzun macera görevine çıkalım eski tayfa! Üç Hades çocuğuyla macera yaşamayı özledim. Sad Tabii Jenny'nin şimşekler ve Rose'un yüksek basınçlı sular da burnumda tütüyor. Razz
Hector Sentius
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Hector Sentius

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Kas. 11, 2010 7:06 pm

Lucianna Fackrell demiş ki:
Yok yok, sen de bir kerecik olsun tat birinciliği Adrian zuahaha. Razz (Baktım geçemeyeceğim, istemem yan cebime koy ayağında takılıyorum Very Happy)

Seree diyene bak! Bir kere ne zamandır aktiflik konusunda benden iyisin. Smile

Hec, yazın mutlaka yeni bir uzun macera görevine çıkalım eski tayfa! Üç Hades çocuğuyla macera yaşamayı özledim. Sad Tabii Jenny'nin şimşekler ve Rose'un yüksek basınçlı sular da burnumda tütüyor. Razz

Smile
Robert Harris
Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Robert Harris

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Kas. 12, 2010 11:49 pm

Hec kardeşim, bence biz bu başlıktan uzak duralım. Razz
İlk 10'a bile girebileceğimizi zannetmiyorum.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Kas. 12, 2010 11:50 pm

Degerlendirmeye akşam 5-6 gibi baslayacagım, 8-9 gibi de biter tahminimce.
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 12:25 am

Of bir an sonuçları yazdığını sandım. Razz
Hımm, o zamana kadar hiç görev yapmayacağım sanırım. Bıraktım artık. Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 2:53 am

Değerlendirme başlamıştır. En yakın zamanda bitirmeye çalışacağım, tahminen 6-7 gibi biter en geç.
Ange Morgan Lamartine
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Ange Morgan Lamartine

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 4:06 am

Ehh artık yükselirirz biraz dimi Very Happy
http://yadigarlarrpg.yetkin-forum.com/forum.htm
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 5:19 am

PUANLAMA YAPILMIŞTIR !!!
Hermia Aigian Cocteau
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Hermia Aigian Cocteau

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 5:22 am

hehe Very Happy biz birinciyiz Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 5:23 am

malesef ya cok mu iyiyiz ne Razz
Cassandra Masen
Thanatos'un Çocuğu
Thanatos'un Çocuğu
Cassandra Masen

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 5:26 am

kulübeden iki kişiyi atmam gerekecek Evil or Very Mad

8. mi?!

Neyse en azından 6. olmuşum Razz
Ange Morgan Lamartine
Ange Morgan Lamartine

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 5:26 am

5. olmuş pehh :/

bir sıra yüksele bilmişiz... Smile
http://yadigarlarrpg.yetkin-forum.com/forum.htm
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 5:37 am

Başta kahramanlar birincisi Adrian olmak üzere tüm Ares kulübesini tebrik ederim. Smile

Athena ile aradaki fark az, kendi çocuklarım Lucy, Sere ve Aqua'yı da tebrik ederim onun için. Diğerleri pek katkıda bulunmamışlar kulübelerine.

Kahramanlara gelince... Sat, Mia, Lia ve Jess tebrikler, sizi bir sonraki puanlamada daha da iyi görmek istiyorum. En iyi çıkış yapanlar olarak da Tiff ve Maya hak ediyor tebriği. Smile
http://olimpos.my-rpg.com
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 5:45 am

Ah,olamaz!
Adrian ve Lucy tebrik ediyorum sizleri.Tekrar geçilmişim,hem de farkla.Neyse,özel görevi bitirir ve diğerlerini de halledersem belki fark kapanabilir.Temizliği de daha düzgün yaparsam,kulübe herhalde yükselir.
Kardeşlerim,neden kimse girmiyor?Valla o puanların 29 tanesi sizden,gerisi benden.Ayıp yani.
Ares ve Athena Kulübelerini de tebrik ederim.Bireysel sıralamanın ilk ikisi aynı ama diğer kardeşlerim sayesinde *tıtı* biz 3.olamıyoruz.
Neyse,tebrikler Very Happy
http://www.platis.forummum.net
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 5:46 am

Kahraman olarak birinciliği kaptırdığımı biliyordum da kulübemiz daha fazla puan alır diye düşünmüştüm...

Çok tebrikler Adrian & Ares kulübesi! Ah, inanamıyorum Hades'i hala atamadık mı ilk 3'ten yahu?! Razz Benim biricik yardımcı eğitmeniiim tebrik ederim!! <3 Poseidon kulübesine yani Rose ve Lia'ya da yuh diyorum, yedi üyeli o kadar kulübe varken iki üyeyle 4. olmuşlar. Eh, gerçekten de hak ediyorlar Üç Büyükler'in çocukları olmayı. Wink
Hımmm... Sere ve Aqua hariç tüm kardeşlerimi sıra dayağına çekme kararı aldım. Ares çocuklarına da süikast düzenlesem fena olmayacak. Hele şu Mia ve Adrian bir ortadan kalktı mı tamamdır. Razz
Ne çok konuştum yine Very Happy Neyse kaçtım artık, bir sonraki puanlamada görüşmek üzere!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 5:51 am

Kahramanlarda 1.ligi sen daha cok hakettin Lucy, özel görev yüzünden ben öndeydim. O özel görevi de seninle birlikte yapmştık yani Smile Ama suikast falan hic onaylamadım bu fikirlerini, seni genç yaşta kaybetmek istemeyiz Razz
Hades de bi cıkmadı ilk 3ten ya yapısmıslar zirveye Very Happy
Sat, kardesim Mia, Lia ve Persephone kızı sizleri de tebrik ederim Smile
Cassandra Masen
Thanatos'un Çocuğu
Thanatos'un Çocuğu
Cassandra Masen

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 5:54 am

Persephone kızı mı? Benim bi adım var

Neyse Lucy'yi tebrik ediyorum gerçekten hak ediyor bunu seni de... tebrik ediyorum işte Smile
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 5:55 am

Ha dogru ya. Jess'ti deilmi? Neyse sanada tebrikler Jessy Very Happy
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 5:57 am

Evet! İşte bunu demeni bekliyordum Adrian. Razz
Teşekkür ederim, ama sen çok iyi rp yazıyorsun ve siteye sonradan gelmene rağmen bu kadar fazla görev yaptığın için hak ediyorsun bunu. Eh, tabii bu birinciliği her ay sana bırakacağım demek olmuyor. Razz

Teşekkürler Jess, ben de seni tebrik ederim. Smile
Lara Adams
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Lara Adams

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 6:06 am

Çok yüksek yapmasamda kulübede en yüksek puanı ben yapmışım Smile

6. olmak mı...daha yükseğini beklerdim ama olsun birdahakinde daha çok çalışırım Smile
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Hector Sentius
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Hector Sentius

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 6:33 am

Evet bizi atamadınız ilk 3'ten ama size kızdım buradada mı Hades çocukları dışlanıyor ya... Evil or Very Mad
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 8:44 am

Aslında sonucu pek beğendiğimi söyleyemem yani bizim kulübemiz adına Very Happy
Daha çok çalışmalıyız.
Leonard L. Carter
Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
Leonard L. Carter

MesajKonu: Geri: Sonuçlar - Kasım Ayı   Sonuçlar - Kasım Ayı - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 8:45 am

16. olmamda bir başarı Razz

Sonuçlar - Kasım Ayı
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-
» Sonuçlar - Aralık Ayı
» Sonuçlar - Ocak Ayı
» Sonuçlar - Şubat Ayı
» Sonuçlar-Hafta 1.
» Sonuçlar - Ekim Ayı