| Merhaba Kardeşlerim :) | |
|
+24Elena Martin David Tyler Daisy Lenore Fackrell Nicholas M. Monmouth Arutha ConDoin Isabella Andie Andrea Grace Harvey William Maxwell Melody A. Whitwell Mariela Barthés Summer Katherine Ramsey Marcus Heath Laxell Troy Woodville Hermia Aigian Cocteau Clara Thompson Alexandra Bethany Daniels Helen Grace Burton Aquamarin Britannia Athena Alan Sean Knıght Jekaterina Lilia Zakarova Serena Su Hanzadeoğlu Anastacia Lucianna Fackrell 28 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Mart 04, 2011 6:32 am | |
| Bakmayayım o zaman. Evet, herkesi tebrik ediyorum! Bu kadar emekten sonra 1. olamamamız çok büyük bir hüsran olurdu herhalde. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Mart 04, 2011 6:53 am | |
| Hırsımızla beslendik ama sadece bize azim katacak kadar öfkeyi dışarı kustuk kardeşlerim, böylece kendi sonumuzu hazırlama noktasına daha çok uzakken, bir kez daha birinciliği tattık.Kulübemizin yeni onuru!! Denetleme 10'u kazandık ve emeği geçen tüm kardeşleri koccaman öpüyoruuum!! * Sere aşk olsun. Matematik sevmediğim için senin kardeşin değil miyim ben? Will, sana hep destek tam destek. Birçok yakın arkadaşım MF ve onların işlediği fizik derslerini biliyorum, Ceza Tarlaları falan hikaye yani. Henüz liseye geçmemiş olan herkes, matematiği az veya çok sever arkadaşlar. 9. sınıfta gerçekler bir tokat gibi suratınıza çarpar; o ders zorrr!!! * Araba yarışları başladı!! Bayrak kapmaca da başladı!! Ayy, stres oldum. Şimdi, Andy, sen anlatıcılık yapıyorsun araba yarışlarında. Ne yap ne et, Zack'ten ve Kevin'den güzel yaz. 1. ve 4. takımları rakibin olarak görme ama 3 ve 5 numaralara yüklen. Will, bayrak kapmacada kaderimiz senin ellerinde! Gerekirse öl, tabutundan çık gel ama yine de o rp'yi 24 saat sınırını aşmadan iyi veya kötü şekilde devam ettir çünkü değerlendirme kısmı başlamadan, karşı takımdan birinin rp'yi süre aşımına uğratacağını düşünüyorum. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Mart 04, 2011 6:55 am | |
| Ben lisedeyim! Bana göre iyi zor değil! Ben anormal miyim Lucy? Siz bu Lucy'i dinlemeyin içinizdeki ses ne diyorsa onu dinleyin. Önemli olan kalbinizin ne dediğidir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Mart 04, 2011 7:00 am | |
| Ah, çünkü sende mf kafası var Sere, sayısala yatkınsın. Ama henüz ortaokuldayken matematiği zaman zaman sevmeyenlere ben sözelci veya eşit ağırlıkçı damgası yapıştırırım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Mart 04, 2011 7:12 am | |
| Öldürürüm kızım seni!! Ayrıca kardeşlerim matematik dersi veriyorum. Saati 20 tl ama kardeşlerime 10 tl yaparım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Mart 04, 2011 7:17 am | |
| Biz TM'ler hep şöyle deriz... 'MF'ci olmak ayıp değil; içindeki ineği bizden uzak tuttuğun sürece!' (Tabisi söz bana ait. ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Mart 04, 2011 7:19 am | |
| Sus suss! Konuşma bakıyım sen. Geçen hafta yaşadıklarını yaşamak istemezsiniz umarım Bayan Fackrell?! | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Mart 04, 2011 7:28 am | |
| Bayan Artist Soyad, geçen hafta gerek rp gerek rl hayatımda birçok şey yaşadım. Hangisini kastediyorsun acaba? | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Mart 04, 2011 7:29 am | |
| Aramızda yaşanan olaydan bahsetmeme gerek yok herhalde Bayan Fackrell?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Mart 04, 2011 7:54 am | |
| O geçen hafta mıydı yahu? Sere küseriz de barışırız da severiz de döveriz de biz. Kuru bir tehdit bu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Mart 04, 2011 8:00 am | |
| Lucy kaybol bi ya öffff. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Mart 04, 2011 8:27 am | |
| Lucymu taktikler süper kardeşim.Artık elimden ne geliyorsa yaparım araba yarışlarında. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Mart 04, 2011 9:47 am | |
| Sere git matematik testi çöz sen. Hıhh. Andy, bu yarışı senin, Summ'ın veya benim takım almalı. Sonuna kadar arkandayım, başaracaksın, inanıyorum. <3 | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Mart 04, 2011 8:56 pm | |
| Sağ ol Lucy'm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) C.tesi Mart 05, 2011 12:28 am | |
| Çalışkan seni. Ne demek Andyy!! =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) C.tesi Mart 05, 2011 9:24 am | |
| Ben ve çalışkanlık mı? Komik. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) C.tesi Mart 05, 2011 10:16 am | |
| Kardeşlerrrr!!! Boş duranı Athena sevmez, gelin buraya. Şimdi, ilk olarak, Summ ve benim başlatmış olduğumuz 11. denetlemeye zaten kurguda onları kullanıyor olduğumuz için Sere ve Helen yazabilirler. Diğer kardeşlerden biri de, pat diye şöyle kulübeye yeni geldiğini anlatan bir post yazsın, sonra biz onu gelir gelmez temizlik yapmaya zorlamış olalım falan... Birkaç kişi de, ismi daha önce geçmemiş olmasına rağmen 'içeri girdiğimde temizlik yapıyorlardı...' şeklinde rp'ye dalabilir. Hımm. Andy, William, Bells, David... Tüm aktif kardeşleri bekliyorum. * 12. denetlemeye gelince. Ablalar çok yoruldu. Onu da artık bir gönüllü grubu görevlendirerek yazdıracağım. Mesela Summ biraz dinlensin artık, saymaya üşendiğim kadar fazla denetlemeye yazdı çünkü. | |
|
| |
William Maxwell Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Paz Mart 06, 2011 10:54 am | |
| Lucy kılıç dersliğine cevap yazıcak vaktin varmı o statütü almak istiyorum malum ektra 10 puan | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Paz Mart 06, 2011 12:04 pm | |
| Ahh yarın ilk iş dersliğime bakacağım Will, kusura bakma. | |
|
| |
William Maxwell Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Paz Mart 06, 2011 2:25 pm | |
| Tamam sağol | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Ptsi Mart 07, 2011 7:01 am | |
| Kardeşler!!! Denetleme 10'da birinci geldik diye işleri sermek yok. Bugün ayın 7'si! Puanlamaya en fazla 13 gün kaldı! Hesaplayın, bizim mükemmel bir rp yazmak için ne kadar az vaktimizin kalmış olduğunu... Herkes katılsın, benim asabımı bozmasın. Çok pis topuğunuza sıkarım. Spoiler'e de, yazdığım ama kimsenin tınlamadığı mesajı ekliyorum tekrar. - Spoiler:
Kardeşlerrrr!!! Boş duranı Athena sevmez, gelin buraya. Şimdi, ilk olarak, Summ ve benim başlatmış olduğumuz 11. denetlemeye zaten kurguda onları kullanıyor olduğumuz için Sere ve Helen yazabilirler. Diğer kardeşlerden biri de, pat diye şöyle kulübeye yeni geldiğini anlatan bir post yazsın, sonra biz onu gelir gelmez temizlik yapmaya zorlamış olalım falan... Birkaç kişi de, ismi daha önce geçmemiş olmasına rağmen 'içeri girdiğimde temizlik yapıyorlardı...' şeklinde rp'ye dalabilir. Hımm. Andy, William, Bells, David... Tüm aktif kardeşleri bekliyorum. * 12. denetlemeye gelince. Ablalar çok yoruldu. Onu da artık bir gönüllü grubu görevlendirerek yazdıracağım. Mesela Summ biraz dinlensin artık, saymaya üşendiğim kadar fazla denetlemeye yazdı çünkü.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Ptsi Mart 07, 2011 7:39 am | |
| Boşladım burayı yine boşladım boşladım boşladım ufff. *-* | |
|
| |
Isabella Andie Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Salı Mart 08, 2011 8:37 am | |
| Lucyy, hep şu dersler yüzünden ve birde Anna'yla ilgilenmekten giremedim ama bundan sonra biraz da Anna'yı özlesinler. Ben yarın yazıcam denetlemeye ve görevde yapıcam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Salı Mart 08, 2011 12:43 pm | |
| Tamam Bells, süper. Kardeşler, herkes hazırsa yeni kulübe modumuzu - stratejimizi açıklıyorum; En az 5 statü!! Denetlemeyi kazanırız veya kazanamayız, bize getirisi en fazla +30 puan. Kardeşlerden biri üç statüye sahip olsa, zaten +30 puan kazanmış oluyoruz. Kısacası, ne yapın ne edin ama statülerinizi bu ayın puanlamasından önce almaya bakın. | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Salı Mart 08, 2011 12:47 pm | |
| Kıdemli statüsünden de puan geliyor mu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Salı Mart 08, 2011 1:07 pm | |
| Zannetmiyorum ama kahraman statüsünden geliyor olabilir, büyük bir şey sonuçta. | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Salı Mart 08, 2011 1:13 pm | |
| Hmm, tamam teşekkür ederim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Çarş. Mart 09, 2011 8:15 am | |
| Neredeyse tüm dersliklere katıldım ve yoruldum. Kılıç dersliğinde bir derside devam ettirdim. Başka devam ettirmemi isteyen var mı bakalım? Öğrenci kıtlığı çekiyorum ben. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Perş. Mart 10, 2011 2:08 am | |
| Öğrenci bol Sere, istediğin dersi devam ettirebilirsin. * Kardeşler tempo!! Denetleme 11'e hala yazmayanlar var, herkes katılacak o temizliğe. | |
|
| |
| Merhaba Kardeşlerim :) | |
|