| Merhaba Kardeşlerim :) | |
|
+24Elena Martin David Tyler Daisy Lenore Fackrell Nicholas M. Monmouth Arutha ConDoin Isabella Andie Andrea Grace Harvey William Maxwell Melody A. Whitwell Mariela Barthés Summer Katherine Ramsey Marcus Heath Laxell Troy Woodville Hermia Aigian Cocteau Clara Thompson Alexandra Bethany Daniels Helen Grace Burton Aquamarin Britannia Athena Alan Sean Knıght Jekaterina Lilia Zakarova Serena Su Hanzadeoğlu Anastacia Lucianna Fackrell 28 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Ptsi Şub. 21, 2011 7:29 am | |
| <3 Helen'im üzülme sen, yazın kapatırsın açığı. * Kırmızı Alarm!!!Summ!! Afrodit kulübesinin 10. denetleme rp'sine bak. Bu ay kesin birinci olacağız diyordum ama stres oldum şimdi. Ighh, neyse daha süremiz var. Uzatalım da uzatalım bu rp'yi. Hatta ben yazayım şimdi bir post. | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Ptsi Şub. 21, 2011 7:41 am | |
| Ah, evet. Onu ben de gördüm. Bu denetlemeyi başka bir kulübenin -hele ki Apollon Kulübesi'nin- kazanmasına izin veremeyiz ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Ptsi Şub. 21, 2011 8:02 am | |
| Evet, o kadar çok emek harcadıktan sonra bu denetlemede birinci olamamayı asla kabullenemem. Ben devam ettirdim rp'yi. Şimdi Andy veya Will devam ettirebilir. Postlarınızı elinizden geldiğince uzun tutmaya çalışın. | |
|
| |
William Maxwell Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Ptsi Şub. 21, 2011 8:40 am | |
| | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Ptsi Şub. 21, 2011 9:30 am | |
| Kızlar ben yazdım onuncu denetlemeye. Ama sanırım çok kısa oldu | |
|
| |
Daisy Lenore Fackrell Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Ptsi Şub. 21, 2011 10:33 am | |
| /çaktırmayın ben Lucy. Teşekkürler Will. Olsun Helen, rp'lerde çok kişinin katılımı uzunluktan daha önemli bence. (Ahahah Alex bu konuda ne düşünür bilemem tabii. ) Şimdi Summ veya Andy, uygun olanınız devam ettirebilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Ptsi Şub. 21, 2011 11:14 am | |
| Olur ama önce bir şey soracağım: Şimdi bir ekşın falan olacak mı ? Ona göre yazalım yani. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Ptsi Şub. 21, 2011 12:15 pm | |
| Bence olsun bir ekşın sıkıcı olursa okumak istemez denetleyiciler sonrada gereksiz uzun olmuş derler. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Ptsi Şub. 21, 2011 12:20 pm | |
| Sanki bir ara kulübeye canavar girmesi gibi bir olay yazacaktık ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Salı Şub. 22, 2011 7:23 am | |
| Tamam şöyle olsun, ben sinirlenip içinizden birini düelloya davet edeyim, düelloda kazanaym (eheheh, egomun bunlara ihtiyacı var ) sinirlenen kardeş de kulübeye bir canavar davet etsin. Canavarı halledip dağıttığı yerleri tekrar temizleyelim. Hıh bir de çalışma odamıza değinmeyi unutmayın, orayı temizlememişiz hiç. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Çarş. Şub. 23, 2011 11:46 am | |
| ~ Flood ~ Tempo Athena kulübesi!! Summ ve Andy, temizlik rp'mizi devam ettirmeyi unutmayın. Tüm kardeşler, modumuzu tekrarlıyorum: En az 30 rp!! Boş durmak yok, boş duranı Athena sevmez. Bu arada demokratikleşme hareketi gelmiş siteye, haydi yine iyisiniz. Benim yerime Sere veya Summ'ı lider seçerek psikopat kurallarımdan kurtulabilirsiniz. Bir de yeni bayrak kapmaca yarışında anlatıcı olmak isteyeniniz varsa bana pm atsın. Ekstra puan getiriyormuş, uygun olan tüm kardeşler başlık açılınca tiyatro etkinliğine katılsın. Araba yarışlarının da son turundayız. Yeni yarışlar için takım oluşturma faslı başladığında, her takıma kulübeden birini yerleştirmeliyiz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Perş. Şub. 24, 2011 9:14 am | |
| Lucymuu, bizim deadelus'un projeleri görevine Andy'i de katabilir miyiz? Biliyorsun Aima açmıyor diye onu sildik. Onun yerine yazabileceğini düşündüm. Konseydeki önerme postunu editleyebilir misin rica etsem ki? :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Cuma Şub. 25, 2011 11:49 am | |
| Annemize sorayım Helena'm, kabul ederse editleyeyim. Bu arada takip edemiyorum bu aralar, sıram gelirse pm atın olur mu? Bekletmeyeyim sizi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) C.tesi Şub. 26, 2011 9:00 am | |
| Meraaak etme canım sen. Sıra bi gelsin bizzat haber vericem sana ben Ama malesef çok yavaş ilerliyoruz. :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) C.tesi Şub. 26, 2011 9:26 am | |
| Uff evet. Toplu rp'lerin o yanı kötü oluyor işte. :/ Bells, Helen, Will, siz üçünüz ve ben birer post daha yazıp bitirelim artık temizlik rp'sini. Hanginiz uygun olursa yazsın, sıra falan yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) C.tesi Şub. 26, 2011 10:59 am | |
| ben yazarım pardon öneriler kısmına yeni bir öneri açıyordum da görmemişim xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) C.tesi Şub. 26, 2011 11:16 am | |
| yazdım ben biraz kısa olmuş ama | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) C.tesi Şub. 26, 2011 12:13 pm | |
| Tamam Will. Şimdi Bells ve Helen, uygun olan yazsın. Ben de yarın bir post daha yazacağım. En geç 3 güne bitirelim rp'yi.
*
Sere siteyi bıraktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) C.tesi Şub. 26, 2011 7:03 pm | |
| 18 görev yaptım son denetlemeden sonra umarım biraz puan gelir. | |
|
| |
Isabella Andie Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) C.tesi Şub. 26, 2011 8:50 pm | |
| Millet geldim hemen yazıyorum denetlemeye ve okul denen şeyi de lanetliyorum! * Sere neden bıraktınnn? | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Paz Şub. 27, 2011 3:27 am | |
| Ben kabul etmiyorum yaa. Olmaz öyle şey. Sereee geri dönn | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Paz Şub. 27, 2011 7:35 am | |
| Vazgeçmiş.
*
Athena kulübesi! Gerginim, sinirimi sizden çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum. Sonra neden haşlandığınızın hesabını sormayın bana. Bells, Helen, lütfen yarına kadar birer post daha yazın rp'ye. Sonra ben bitirişini yapacağım. 10. denetlemeye erken başlamış olmamıza rağmen, zor yetiştiriyoruz. 11'i Summer ile ben halledeceğiz. 12 daha önceden kime görev vermişsem, onun ellerinden öper ama ben yine çoklu yapmaya devam edelim diyorum temizlikleri.
Araba yarışlarında yeni yarış her an başlayabilir. Takipte olun, hemen bir takımda yer kapın kendinize.
Bayrak kapmaca anlatıcılarımızdan biri Will olacak. Anlatıcı olmak isteyen başka biri varsa pm atsın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Salı Mart 01, 2011 5:05 am | |
| ~ Flood ~
Neden kimse gelip buraya bir şey yazmıyor? 'Hey Lucy, biliyor musun, ben hala yaşıyorum!' şeklinde bir cümleye de razıyım. | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Salı Mart 01, 2011 7:10 am | |
| Hey Lucy, biliyor musun, ben hala yaşıyorum! Sanırım herkes RP'lerle meşgul. | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Salı Mart 01, 2011 7:16 am | |
| Ben ares kulübesinden bugün geldim temizlik rpsini hala yazabiliyormuyuz | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Salı Mart 01, 2011 7:53 am | |
| Yaşasın! Andy hala yaşıyormuş!! Ayy rp yazın tabii ki mutlu olurum ama arada bir selam sabah için uğrayın en azından. Bu arada kardeşimiz Marissa'nın rütbesi düştü dün. Aramıza hoş geldin David. ^^ Kulübe modumuz, en az 30 rp. Son olarak, bana oy veren herkese teşekkür ederim ama Sere veya Summ benden daha iyi liderlik yapabilir gibime geliyor. Summ adaylıktan çekilmiş ama Sere'ye verebilirsiniz oylarınızı. Athena kulübesi diğerleri gibi böyle mevzular yüzünden arası açılacak kardeşleri barındırmıyor sonuçta. Gönlünüzden geçtiği gibi davranın. Ahh bir de -bu valla son- araba yarışlarını takipte olun, her an bitebilir. | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Çarş. Mart 02, 2011 1:27 am | |
| Ya araba yarışlarında taraflar ne zaman belirlenir? Yer dolmadan katılalım bir gruba. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Çarş. Mart 02, 2011 4:36 am | |
| Andy, diyorum ki hepimiz ayrı takımlara katılalım, kulübemize puan getirme şansımız artsın. Kontenjan dolmadan gidip başlığa yaz istersen. Bizim kulübeden henüz sadece Summ ve ben yazdık. Seçimler sonuçlanmış. Beni tekrar lider seçtiğiniz için teşekkür ederim. Yalnız 15 kişilik kulübemizde sadece 6 kişi oy kullanmış, buna da Athena kulübesinin ayıbı diyorum ben. Aktif kardeş sayımız bu kadar mı az yahu? .s Bells, denetleme rp'sine artık yaz lütfen. David, şu anda yazılan rp'ye katılamazsın çünkü kurgusunu önceden oluşturduk. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Çarş. Mart 02, 2011 4:55 am | |
| Selaam kardeşlerr, nasılsınız, iyisinizdir inşallah Lucymuu yeniden lidersiin, tebrik ederim hayatım Bu arada şimdilik imzamda Helen'den sonra, Grace Harvey yazıyor. Garipsemeyin yanlışlıkla olmuş | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim :) Çarş. Mart 02, 2011 4:59 am | |
| Selam Helen. Ben iyiyim işte her zamanki gibiyim. Seni sormalı. İmzanı sen söyleyene kadar fark etmiyordum bile. Lucy, ben de seni tebrik ederim. | |
|
| |
| Merhaba Kardeşlerim :) | |
|