Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Herkese selaam (:

4 posters
YazarMesaj
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

Herkese selaam (:  Empty
MesajKonu: Herkese selaam (:    Herkese selaam (:  Icon_minitimeC.tesi Kas. 06, 2010 8:59 am

Merhabalaaar... Ben Gizem.
İzmirliyim. 17 (veya 18. yaş konusu çok tartışmalı.) yaşındayım. KIsacası 93lüyüm.. Lise son sınıfa gidiyorum. YGS - LYS mağdurlarından biriyim. 27 Mart'a alınan YGS için ÖSYM'ye buradan da sevgilerimi sunuyorum.. Ev okul dersane her YGS-LYS öğrencisi gibi benimde şeytan üçgenim..
Okuldan ve dersaneden arta kalan zamanda kitap okuyorum, pc'ye giriyorum, Tv izliyorum falan.

Açıkçası bu siteye üye olmam da Duygu -Cornelia- ve Yunan Mitolojisi'ne olan ilgimin etkisi var.. Yani seriyle ilgili bir bilgim yok. Very Happy Bazı üyeler konuşuyor bende merak edip araştırıyorum. Ama kısa süre içerisinde kitapları alıp okumayı düşünüyorum.

Bir senedir falan Rpg yapıyorum. Kendi çapımda iyi olduğumu düşünüyorum. Yine de bu siteyle ilgili pek bir bilgim olmadığından dolayı rplerim pek iyi olmuyor...

İstediğim bölümler Psikoloji veya PDR. Sanırım başka bir şey yazmıycam. Ama Eskişehir Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji tek istediği yer.. Very Happy Ama puanları çok yüksek.. Sad İşler duaya kalsa kesin tuttururum Psikoloji'yi ama adamlar yüzdelik dilime bakıyo.. Gel de gir ilk 10.000'nin içine.. Çok zor iş. Neyse...

Hmmm sanırım benden bu kadar... Very Happy Umarım beni de aranıza alırsınız.. Ben biraz yabancı aldım burda Very Happy Kardeşim Jess ve Cornelia'yı -Duygu- saymıyorum. Very Happy
Cornelia Fackrell
Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Cornelia Fackrell

MesajKonu: Geri: Herkese selaam (:    Herkese selaam (:  Icon_minitimeC.tesi Kas. 06, 2010 9:38 am

Ruhumm iyiki geldin <3 umarım çabuk alışırsın siteye.. (:
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

MesajKonu: Geri: Herkese selaam (:    Herkese selaam (:  Icon_minitimeC.tesi Kas. 06, 2010 9:52 am

Umarım ruhum (:
İşte anlaştığım bir Jess var Very Happy Sen ve Serap'ı saymıyorum Very Happy
Cassandra Masen
Thanatos'un Çocuğu
Thanatos'un Çocuğu
Cassandra Masen

MesajKonu: Geri: Herkese selaam (:    Herkese selaam (:  Icon_minitimeC.tesi Kas. 06, 2010 9:53 am

tabi ki de anlaşacağız Very Happy

kardeşiz o kadar Razz
http://camelot.hareketforum.org/
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

MesajKonu: Geri: Herkese selaam (:    Herkese selaam (:  Icon_minitimeC.tesi Kas. 06, 2010 9:55 am

Kesinlikle hayatım (:
Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

MesajKonu: Geri: Herkese selaam (:    Herkese selaam (:  Icon_minitimeC.tesi Kas. 06, 2010 11:23 am

Ben de seninle anlaşmak istiyorumm:D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Herkese selaam (:    Herkese selaam (:  Icon_minitimeC.tesi Kas. 06, 2010 9:27 pm

Gizem anlaşılmıcak birimi yahu Razz
Valla pm falan atın ondan iyisini bulamazsınız Smile
Dryope Glauce Charon
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu

MesajKonu: Geri: Herkese selaam (:    Herkese selaam (:  Icon_minitimePaz Kas. 07, 2010 12:56 am

# Tabii ki anlaşırız Michie Very Happy Bana ters davranmayan herkesle iyi anlaşırım Very Happy
# Melek gibi biriyimdir Razz Sağol Serap'ım referansım olduğun için Very Happy
Bir iş yerine girerken de referans istiyorum senden Very Happy Şöyle güzeeell, beni öven bir mektup yaz Razz

Herkese selaam (:
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Herkese Merhaba (:
» Herkese Merhaba ! =D
» Herkese selam .)
» Selam Herkese!
» Herkese merhaba