Merhabalaaar... Ben Gizem.
İzmirliyim. 17 (veya 18. yaş konusu çok tartışmalı.) yaşındayım. KIsacası 93lüyüm.. Lise son sınıfa gidiyorum. YGS - LYS mağdurlarından biriyim. 27 Mart'a alınan YGS için ÖSYM'ye buradan da sevgilerimi sunuyorum.. Ev okul dersane her YGS-LYS öğrencisi gibi benimde şeytan üçgenim..
Okuldan ve dersaneden arta kalan zamanda kitap okuyorum, pc'ye giriyorum, Tv izliyorum falan.
Açıkçası bu siteye üye olmam da Duygu -Cornelia- ve Yunan Mitolojisi'ne olan ilgimin etkisi var.. Yani seriyle ilgili bir bilgim yok.
Bazı üyeler konuşuyor bende merak edip araştırıyorum. Ama kısa süre içerisinde kitapları alıp okumayı düşünüyorum.
Bir senedir falan Rpg yapıyorum. Kendi çapımda iyi olduğumu düşünüyorum. Yine de bu siteyle ilgili pek bir bilgim olmadığından dolayı rplerim pek iyi olmuyor...
İstediğim bölümler Psikoloji veya PDR. Sanırım başka bir şey yazmıycam. Ama Eskişehir Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji tek istediği yer..
Ama puanları çok yüksek..
İşler duaya kalsa kesin tuttururum Psikoloji'yi ama adamlar yüzdelik dilime bakıyo.. Gel de gir ilk 10.000'nin içine.. Çok zor iş. Neyse...
Hmmm sanırım benden bu kadar...
Umarım beni de aranıza alırsınız.. Ben biraz yabancı aldım burda
Kardeşim Jess ve Cornelia'yı -Duygu- saymıyorum.