Kulübeme girdiğimde içeride bir peri vardı.Tatlı bir yapısı vardı.
"Kimsin"dedim
"Ben Mixolas,baabn tarafından senin yanımda olmak için gönderildim.Ölümüne kadar yanında ve hep seninle olacağım."dedi
Gülümsedim.Süperdi.Artık onu istediğim gibi yönlendirip onu istediğim periye dönüştürebilirdim.
"Beni burda bekle"dedim ve İksir sınıfının bulunduğu yere gittim.
......
İçeride kimse yoktu.Üsteki raflardan güç verici otlar aldım.Kitaplardan ne işe yaradıklarını bulup bitkilerin hepsini bir torbaya koydum.Ve bir kitap dikkatimi çekti.Açıp okumaya başladım.Bu muhteşemdi.Mixolası tam bir benim yaratığım yapabilirdim.Onun gücü güneşle ilgiliydi.Ozaman biraz daha onu ateşlendirmek işime yarardı.
....
İçeride bekliyordu.İksir şişelerini çıkartıp ona içmesini söyledim.Terddüt etmeden alıp içti.Ve bir anda.Yere düştü.Çok korktum.Ne olmuştu acaba ona.Onu yatırıp beklemeye başladım.
...
Uyandığımda etrafta yoktu.İçim geçmiş olmalı diye düşündüm.Tam kalkarken bir şey kükredi gibi oldu.Okumu aldım.İçeri baktığımda oradaydı.Kanatları muhteşemdi.Gözleri sapsarı,Vücudu beyazımsıydı.Bir an beni görünce gülümsedi ve kükredi.Öleceğim sandım sesi berbattı.Evet işte bu herkesi rahatsız ederse daha güçlü bir silah olurdu.Dişleri bile büyümüştü ama hala tatlıydı.
"Ee nasıl buldun beni" dedi.
"Benimsin Mixolas tabikide süpersin."dedim"Bak sen artık benimlesin ve ne istersem o olur.Benim düşmanım senin düşmanın."dedim.
"Oldu bil patron "dedi ukala olmuştu sanki.
"Şeyy biraz et varmı yaa acıktımda"dedi
NEEEE!Et yiyordu.Tam bir canavardı .Athena ne derse desin o benimdi.
"Hadi sana et bulalım tatlı mixom "dedim.Başımın dertte olması umrumda değildi.Obenimdi.Kimse alamazdı.Bu iş bu kadar....