| Yeni kankam Hades kızı... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Yeni kankam Hades kızı... Cuma Kas. 05, 2010 7:10 am | |
| Kapı çalına koşarak gitttim.Yupii... ares kızı buradaydı ve o benim kankamdı.Onu çok özlemiştim.Tam sarılacakken terreddüt ettim acaba oda sarılacak mıydı.Ama o benim dostumdu.Kesin sarılırdı.Açtım kollarımı ama o benden önce sarıldı.Vayy dostumdu gerçekten. "Hoşgeldim dostum nerelerdesin yaa"dedim ve sohbeti açtım.Arkasına baktım cehennem tazısı yoktu-neyseki-. | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kankam Hades kızı... Cuma Kas. 05, 2010 7:35 am | |
| Uykuluydum. Sinir küpüydüm. Ve tüm bunlara rağmen gecenin bir yarısında kalkmış kampa gidiyordum. Neden? Çünkü sadece telefonlarla geliştirdiğimiz arkadaşlığımızı yürütmek için Crist'i görmem gerekiyordu.
Kamptan ayrıldığımda Crist ile pekte arkadaş değildik. Sadece tanışıyorduk. Ama kamptan ayrı geçirdiğim zamanlarda en çok özlediğim insanlardan biri o olmuştu. Dolayısıyla onu görmem şarttı.
Kapısına vardığımda tüm iyi niyetimi takınarak kapısını çaldım. Crist neşeyle kapıyı açtı ve kollarını açtı. Benden sarılmamı bekliyordu. Tamam, zaten iyi dostlar birbirlerine sarılırlar, değil mi?
Crist'e sarıldım ve gülümsedim. Sanırım onu gerçekten özlemiştim.
"Eee, nasılsın bakalım?" | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kankam Hades kızı... Cuma Kas. 05, 2010 7:44 am | |
| "Benim için gelmen çok güzeldi tatlım nerelerdesin özledim seni valla "dedim.Onunla konuşmak çok iyidi muhteşem biriydi bence.Hades kızıydı şüphesiz ama çok sıcakkanlı idi.Onada bana da kahve kydum ve konuşmaya başladık.Başına gelenler her zamanki stell olduğunu gösteriyordu.Ona baktığım gerçektende iyi bir ruh ikizim olarak görüyordum.Ama hayır ben hades kızı olmamalıydım.O gerçekten kafa kızdı.İçimden süper maceralara atılacağım kişi olarak görüyodum onu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kankam Hades kızı... Cuma Kas. 05, 2010 8:04 am | |
| Macera yaşayarak zor bir dönem geçirmiştim. Sıkıntılı ve yorucu bir dönemdi tam anlamıyla. Nihayet kampta olmak ve başımdan geçenleri birisine anlatmak çok rahatlatıcıydı. Crist karakter olarak bana benzemese de içimiz aynıydı. Hissediyordum bunu.
"Sen neler yaptın bakalım?" diye sordum ve muzip muzip gülerek ekledim:
"En son senin meşhur bir sevgilin vardı, nerede o?" | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kankam Hades kızı... C.tesi Kas. 06, 2010 12:54 am | |
| "Biraz takıştık yaa sorma.Athena sağolsun.Başımızda sürekli.Aman neyse boşver baksana yeni planlarım var.Artık uslu cici Crist yok artık çok yaramaz,asi ve canyakan biriyim canım.Böyle gerekiyor ve artık varlıkları etkileyebiliyorum biliyormusun tanrıları bile hemde,bence seninle artık daha sık görüşmeli ve planlar yapmalıyız değilmi,Stellcim" diyerek gülümsedim. Gözlerindeki ışıltıdan aynı fikirde olduğumuzu anladım.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kankam Hades kızı... C.tesi Kas. 06, 2010 4:59 am | |
| Bazen bu kadar canayakın olduğum için kendimden nefret ediyordum. Evet, asla bir Afrodit kızının samimiyetine yaklaşamazdım, ama bir Hades çocuğu içinde fazla iyi kalpli ve şövalye ruhluydum. Bu yüzden çeşitli kararlar almıştım elbette. Ve bunlardan ilki olan, 'dostlarını belirle' kuralı için harika bir zamanlamaydı dosğrusu. Stell'in geniş arkadaş çevresi biraz daralmalıydı. Zaten San Francisco'da o kadar sinir bir kızdım ki, beni görenler yollarını değiştiriyorlardı. Partilerin aranan elemanı Stell'den, partilere çağırılmayacak elemanlar listesinin birinci sırasına oturmuştum bile. O halde ünümü kamp için de kullanabilirdim.
"Sevimli, cici Crist'e ne oldu peki?" diye sordum alaylı bir şekilde. Benim değişimim elbette gerekliydi ama Crist'in değişimi kafa karıştırıcıydı. Herkesin sevdiği bir Apollon kızıyken neden kendini soğuk ve asi bir kız yapmaya çalıştığını anlayamamıştım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kankam Hades kızı... C.tesi Kas. 06, 2010 7:42 am | |
| Ah hala sevecenim ama daha hırslı ve güçlüyüm tatlım, bababmın küçük şirin kızı değil.Savaşların insanı olmak cazip geliyor.Galiba stevden kaptım ama farketmez benim için bazı şeler değişti.Tabi müttefiklik istemezsenda sen bilirsin stell ama düşmanım olmandansa kardeşim kadar yakın olmanı isterim."dedim.Artık bu olaydan sıkılmışve kendimi olayların içine fırlatmıştım diğerleri önemli değildi.Artık kardeşlerim 3 büyüklerin çocukları ve athena çocukları hariç kimseyle ilgilenmiyordum.Birde ares çocukları tabi.Çıkar ilişkisi değil bu güç çekimiydi.Ölümüne savaşlardan sağ çıkabilecek kadar güce ulaşacağım yandaşlarımdan olması isteğim kişliydi stell.Güçlüü zeki ve tehlikeli bence süper bir ikilii olablirdik. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kankam Hades kızı... Ptsi Kas. 15, 2010 2:54 am | |
| Yeni Crist'i sevmiştim.
"Bu halini sevdim Crist. Bende kendim için öyle düşünüyorum. Bir Hades çocuğu için çok sevimli ve zararsızım. Babam çok kızıyor. Artık cehennem tazılarımla daha çok vakit geçirecek ve kulübelerin hepsine korkunç şakalar yapacağım. İlk gözüme kestirdiğim kulübe de Afrodit kulübesi..."
Crist'e yapacağım kötü şakaları anlatırken gözlerinin kötülüğe aç bir Hades çocuğu gibi açıldığını fark ettim. Bu benim hoşuma gitse de, pek çok kişinin hiç hoşlanmayacağından emindim... | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kankam Hades kızı... Çarş. Kas. 17, 2010 11:35 am | |
| Evvet işte yeni kankam dedim.Düşüncelerimiz uyuyor ve iyi anlaşıyorduk.Gülümsedim. "Güzel dostum"dedim.Tatlı bir hades kızı gibi dost olmazdı.Ayağa kalktı sarıldık.Ve kulübesine uğurladım onu.Kulübemde yatağa uzanırken gülümsedim.İyibir dost gibisi yoktu... | |
|
| |
| Yeni kankam Hades kızı... | |
|