Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hermes kulübesi panosu. Perş. Mart 10, 2011 9:00 am | |
| Mesaj benim mesajım ben editlerim ulen Yazıyorum kardeeeeş. | |
|
Ayleyda Laurana Falls Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hermes kulübesi panosu. Cuma Mart 11, 2011 2:37 am | |
| Ben Kulübe Temizliği RP'sinden söz ediyordum ama... | |
|
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hermes kulübesi panosu. Cuma Mart 11, 2011 8:05 am | |
| Haaaaa, haa, ha tamam İstersen yaz ama git marketten bi' şeyler çal. Yeni olsun malzemeler. | |
|
Ayleyda Laurana Falls Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hermes kulübesi panosu. Cuma Mart 11, 2011 9:22 am | |
| Pekala. | |
|
Seth Mason Black Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hermes kulübesi panosu. C.tesi Tem. 23, 2011 8:45 am | |
| Sevgili kardeşlerim, buraya uzun zamandır -Mart'dan beri- yazan olmamış. Başlığı açan kardeşimiz Aleda buraya herkez yazabilir dediği için, kulübemizdeki son durumları yazayım dedim. Kulübemizin kişi sayısında son durumu. Evet kulübemizin kişi sayısı, 18'dir. Çoğu kardeşimiz uzun zamandır online olmuyor. Ama sayım bu. 7 kız, 11 erkek kardeşiz.
Kulübemizi canlandırmak ve daha birçok nedenden dolayı, kardeşimiz Maggie'nin öne sürdüğü Kulüp açma fikrini geliştirip, başvuru yapacağızdır. Sohbet kısmımızda herkez fikrini belirtirse Luke yada Güç Puanı 50 olan başka bir kardeşimiz Kulüp -bizim değişimizle Örgüt- başvurusunda bulunabilir.
Bu arada içimizden -özellikle kızlardan- biri şu bizim odaları değiştirse diyorum. Yani artık hepimiz yada çoğumuz 10 yaş yaşlandık. Ayrıca Temizlik Rp'lerin de de kolaylık sağlanmış olur. Herkez kendine bir oda arkadaşı seçer, odaları düzenleyecek gönüllüye pm atar ve odalar hazırlanmış olur. Kulübemizde ki kişi sayısı çift basamaklı olduğu için, herkez bir odada iki kardeş kalmalı. Yalnızca bir kız ve bir erkek kardeşimizin ayrı odaları olacak yada onlar bir odada 3 kişi kalacak. Bu kadar konuştun kolaysa sen yap diyen varsa, yaparım zaten bütün gün boş boş oturuyorum. Ama bilirsiniz, genelde kızların zevki erkeklerden daha iyidir. O yüzden burda topu kız kardeşlerimizden birine atıyorum
Okumaya üşenenler için diyorum. Eğer okumazsanız olaya Fransız kalırsınız haberiniz olsun, kardeşlerim. | |
|