Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arkadaş Ediniyorum!

2 posters
YazarMesaj
Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

Arkadaş Ediniyorum! Empty
MesajKonu: Arkadaş Ediniyorum!   Arkadaş Ediniyorum! Icon_minitimeÇarş. Kas. 03, 2010 6:40 am

Bu sabah kalktığımda Maya hala uyuyordu.Onu uyandırdıktan sonra biraz kulübeyi toplamasını söyledim.Oflaya puflaya birkaç iş yaptıktan sonra gerisini benim halletmem gerektiğini söyleyerek kapıyı kapattı ve kulübeden uzaklaştı.Ben de tüm gün yapacak işim olmadığı için üstüme birkaç güzel şey giyerek süslendim.Bugün süslenme günüm olmasını planlıyordum.Yeşil kıyafetlerimi denerken biri kapımı çaldı.Hemen kapıya doğru koştum ve kapıyı açınca karşımda tanımadığım bir kız gördüm.

-Merhaba kimsiniz?

Aquamarin Britannia

Aquamarin Britannia

MesajKonu: Geri: Arkadaş Ediniyorum!   Arkadaş Ediniyorum! Icon_minitimeÇarş. Kas. 03, 2010 6:48 am

Pekala, yön duygum pek iyi sayılmaz. Athena bunu duysa benden utanırdı büyük olasılıkla, ah anne lütfen! Cidden isteyerek yapmıyorum! Sadece... Burayı anlamak için zamana ihtiyacım var. Ek olarak klübelerin arasında gezinirken mis gibi bahar kokusunu duyduğumda da oradan pek uzak duramadım yani.

Kokuyu takip ettiğimde, burnum beni yanıltmamıştı ve Demether'in klübesine götürmüştü. Ah, Demether kesinlikle iyi anlaşacağım tanrıçalardan biri. Ve şu anda hiçbir açıklamam olmadan karşısında dikildiğim kız da bana kim olduğumu soruyordu.

Mırın.. Kırın..

Konuşmayı beceremezdi ki doğru düzgün!

En nihayetinde konuşmanın gereksiz olduğuna dair hissettiği duyguları bir kenara bırakmayı başarıp karşısındaki kıza birşeyler söyleyebilmişti;

'Şey... Ben Aquamarin. Athena'nın kızıyım. Üzgünüm, rahatsız etmek istememiştim. Sadece muhteşem bir koku aldım ve, şey ayaklarım geri kalan işleri kendi hallettiler galiba.'

En azından tedirgin değildi, Ares'in klübesindekiler kendisini pek hoş karşılamayabilirlerdi elbette ama Demether'in çocukları da en az onun kadar yumuşak kalpli olmalıydılar öyle değil mi?
Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

MesajKonu: Geri: Arkadaş Ediniyorum!   Arkadaş Ediniyorum! Icon_minitimeÇarş. Kas. 03, 2010 7:04 am

Aquamarin utana sıkıla konuşuyordu.O bana açıklama yaparken ben kendi kendime kıkırdıyordum.Ve kulübemize olan iltifatları da beni cezbedince onu kulübemize davet ettim.

-İçeri gel Aquamarin,çayımızı iç.

Çay yapmaktan anlamayan ben laf olsun diye bunu söylemiş bile olsam,onu içeri aldım.Yeni gelmiş olmalıydı,çünkü ben kampta eski sayılırdım.İlk Demeter meleziydim sonuçta.

Aquamarin tedirgin bir şekilde etrafı süzerken ona topladığım elmalardan bir sepet yaptım ve verdim.

-Elmalar lezizdir..Köyümüzden toplamıştım..

Evet ablamla,abimi kaçak olarak ziyaret ettiğim zaman dolaptan biraz elma aşırmıştım.Kötülük yok sonuçta değil mi?
Aquamarin Britannia

Aquamarin Britannia

MesajKonu: Geri: Arkadaş Ediniyorum!   Arkadaş Ediniyorum! Icon_minitimeÇarş. Kas. 03, 2010 6:34 pm

İçeriye girmemin hemen ardından bana uzatılan elmalar karşısında göz bebeklerimin büyüdüğüne kesinlikle eminim. Elmalara bayılırım ben! Özellikle de kıpkırmızı olanlara. Babam bana her zaman onlar için cadı elması diye bahsederdi. Cadıysa cadı, o kahverengiye çalabilecek mükemmellikteki kırmızı elmalara asla hayır diyemiyorum!

Elimi uzatıp en nihayetinde hafifçe gülümseyebilerek kafamı sallamıştım teşekkür manasında. Bıçak ya da başka bir şey isteyecek değildim, ufak ısırıklarla elmamı kemirmeye başlamıştım bile. Ah, çok lezzetliydi! Gözlerim bir kez daha şaşkınlıkla büyürken bu sefer gözlerim Demether'in kızına kaymıştı. Birkaç saniye boyunca şaşkın şaşkın onu süzmemin ardından da en nihayetinde ağzımdaki elmayı yutup kafamı hafifçe yana yatırarak konuşmayı başarabilmiştim;

'Şey... Peki senin adın ne Demether'in kızı? Kampa yeni geldim ve daha hiçkimseyi tanımıyorum diyebiliriz galiba. '
Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

MesajKonu: Geri: Arkadaş Ediniyorum!   Arkadaş Ediniyorum! Icon_minitimePerş. Kas. 04, 2010 5:46 am

Aquamarin'i izliyordum.Athena kızıydı ama su gibi ismi vardı.Sanırım Athena da bundan pek şikayetçi değildi çünkü göründüğüne göre annesine çok bağlı bir kızdı.Bir yandan onu süzerken bir yandan da elmamı yiyordum.Kısa zamanda bitecek diye üzülüyordum ama kimin umrunda,bitince tekrar kaçar getirirdim.

O sırada Aquamarin'nin sesiyle kendime geldim.Ve cevapladım.

-Mitchie Heinz.

Ardından elmamı ısırdım ve her meleze sorduğum o klasik soruyu sordum.

-Melezliğini ne zaman ve nasıl öğrendin?
Aquamarin Britannia

Aquamarin Britannia

MesajKonu: Geri: Arkadaş Ediniyorum!   Arkadaş Ediniyorum! Icon_minitimePerş. Kas. 04, 2010 6:08 am

Aniden gelen soru karşısında elmamı kemirmeyi bırakıp gözlerimi kırpıştırmış ve hafifçe ellerimi kucağıma doğru indirmiştim. Gözlerim uzaklara daldığında bu aslında o kadar uzak bir zaman olmasa da unutmuşum gibi bir his kaplamıştı içimi. Hafifçe kaşlarımı çattım, hatırlamaya çalışırcasına. Sonrasında da konuşmuştum;

'Doğrusu melez olduğumu her zaman için biliyordum gibi bir şey. Ben, eski yunan tarihini araştırırken birdenbire fazlasıyla derin konuları düşünmeye başladım. Yunan harflerini okuyabilmem, diğerlerinden farklı olduğumu düşünmem ve içimde yanan bu güç, bana farklı olduğumu belirtircesine yanmaya başladı birden. Sonrasında da bir Satir geldi ve kendisine ihtiyaç kalmadığını söyleyerek somurttu. Kısacası, bunu galiba istemeden de olsa ben keşfettim. Yaklaşık birkaç hafta önceydi zannedersem.'

Evet, aynen böyle olmuştu ve gayet mutluydu bu durumdan. Elmasından tekrar bir ısırık almadan önce bir soru sorabilmişti kıza;

'Peki ya sen? Demether'in kızı olmak nasıl bir duygu? İlk öğrendiğinde neler hissettin?'
Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

MesajKonu: Geri: Arkadaş Ediniyorum!   Arkadaş Ediniyorum! Icon_minitimePerş. Kas. 04, 2010 7:32 am

Aqua'nın hikayesi beni cezbetmişti.Kendi kendine merakıyla öğrenmişti bunu.Ben ise çoğu melez gibi bir canavarla dövüşerek bu işi öğrenmiştim.Doğrusu kendim keşfetmeyi tercih ederdim.

-Demeter'in kızı olmak..Anne sevgisi tanrıçasının kızıyım işte.Bu yaşıma kadar sevgi göstermese de artık gerçekten çok iyi annelik yapıyor.Ben de okulu astığım bir gün plaja gittiğimde bir satirin bana karşıdan gelen canavarı göstermesi ve satirin çığlıkları arasında melez olduğumu öğrendim.Klasik hikaye;canavarlar ve satir...

Ardından ağzıma attığım elma ile Aquamarin'in konuşmasını bekledim.

Aquamarin Britannia

Aquamarin Britannia

MesajKonu: Geri: Arkadaş Ediniyorum!   Arkadaş Ediniyorum! Icon_minitimePerş. Kas. 04, 2010 6:16 pm

Mitchie hikayesinin klasik olduğunu söylüyordu ama bence benim hikayemden daha ilgi çekiciydi. Hafifçe omuzlarımı silkmemin hemen ardından elmamın son kalan kırıntılarını da süpürmüş ve ayağa kalkmıştım;

'Bence hayatı boyunca birşeyleri okumuş bir kızın basit hikayesinden daha eğlenceli bir hikayeye sahipsin Mitchie. Ama şey, benim artık gitmem gerekiyor antreman var. Elma için çok teşekkür ederim, gerçekten çok lezzetliydi. Kendine iyi bak ~'

Hafifçe gülümseyip ona el salladıktan sonra kapıya yönelmiştim. Doğrusu bu kızla tanıştığım için mutluydum, ve mutluluğumu kapının önüne çıktığımda gelen mis gibi kokuyu derin derin içime çekerek dışarıya vurdum. Sonra da arenaya doğru yürümeye başlamıştım zaten.
Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

MesajKonu: Geri: Arkadaş Ediniyorum!   Arkadaş Ediniyorum! Icon_minitimeCuma Kas. 05, 2010 6:23 am

Rp Bitmiştir,teşekkürler Aquamarin Smile

Arkadaş Ediniyorum!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bir pegasus ediniyorum~
» Uçan at ediniyorum...
» Gri bir pegasus ediniyorum.
» Özel güç ediniyorum !
» Bir Pegasus Ediniyorum