Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tanrıçaya önerim

3 posters
YazarMesaj
Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

Tanrıçaya önerim Empty
MesajKonu: Tanrıçaya önerim   Tanrıçaya önerim Icon_minitimeÇarş. Ekim 27, 2010 9:19 pm

Sayın tanrıçam site malum kalabalık önce açılmış ve kullanılmıyan yada tamam lanmış görevleri silmenini öneririm çok karıştı bence..
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Tanrıçaya önerim Empty
MesajKonu: Geri: Tanrıçaya önerim   Tanrıçaya önerim Icon_minitimeÇarş. Ekim 27, 2010 9:40 pm

İşte ben de nefret ediyorum o yarım kalmış görevlerden ama malum kış aylarındayız, okullarınız falan siteye zaman ayıramıyorsunuz fazla. O nedenle yaza kadar bekleyeceğim, sonra tüm rp'leri bir elden geçireceğim Crist Wink
http://olimpos.my-rpg.com
Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

Tanrıçaya önerim Empty
MesajKonu: Geri: Tanrıçaya önerim   Tanrıçaya önerim Icon_minitimeÇarş. Ekim 27, 2010 9:41 pm

saolun tanrıçam
Hermia Aigian Cocteau
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Hermia Aigian Cocteau

Tanrıçaya önerim Empty
MesajKonu: Geri: Tanrıçaya önerim   Tanrıçaya önerim Icon_minitimePerş. Ekim 28, 2010 2:44 am

ya evet bizim kayıp canavarda yarım kaldı. Ama bu gün yarın bir rp yazıp labirentte bitircem zaten 20 post olmuştu başka yerlere gimicez aklımda bir kurgu var ama kağıda dökemiom kev ve hec yazmıyorlar ee ben de 2. grup olarak üst üste yazarsam garip olucak ama neyse siz silmeyin onu ben son bir rp yazıp canavarımızı getircem Very Happy

Tanrıçaya önerim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bir Önerim Var